Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres spóźniony

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, @ spóźnia mi się już 10 dni, od razu napiszę, że ciążę wykluczam. Mam 16 lat i od roku regularne @. Bywa, że czasami wydobywa mi się z miejsc intymnych taki białawy, dziwny śluz i swędzi mnie tam. dlaczego mój @ znów się rozregulował, jtj, nwm co mam robić a nie chcę iść do ginekologa. Pomożecie, dzienks.

Gość gość
A na co liczysz? Ginekolog ci pomoże więc rusz tyłek. Masz pewnie grzybicę.

Gość gość
Tak jak powyżej, to prawdopodobnie grzybica pochwy i powinnaś jak najszybciej udać się do lekarza. Czasami taka infekcja powoduje przesunięcie się okresu ale przyczyny też mogą być inne, typu: zmiany hormonalne, stres, odchudzanie się. Do czasu wizyty zastosuj invag dopochwowy, który odbudowuje florę bakteryjną pochwy i wspomaga leczenie i podmywaj się tantum rosa.

Gość gość
Wybierz się do ginekologa po właściwe leki przeciwgrzybicze, jeżeli masz partnera (z którym się pieścisz lub kochasz) pamiętaj że powinien leczyć się razem z Tobą. Po leczeniu do codziennej pielęgnacji okolic intymnych stosuj provag żel, odkąd go stosuje po kąpieli na noc problemy intymne mi nie dokuczają, żel zawiera kwas mlekowy, dlatego tak skutecznie chroni przed bakteriami i grzybami.