Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati925

Ciąża? Proszę o pomoc

Polecane posty

Witam. Mam problem... Zacznę od tego, że dokładnie 3 lipca uprawialiśmy z chłopakiem petting. Miał palce od spermy, nie jesteśmy pewni czy dokładnie je wytarł, a włożył je nie głęboko w nią, tuż przy samym wejściu. Czy jest możliwość zajścia w ciąże? Strasznie się boję, gdyż mam chyba objawy ciąży. Już kilka godzin po pettingu zaczęła lecieć krew, zaś po chwili przestała. Potem było codziennie plamienie, a następnie 10 lipca dostałam miesiączkę, która trwała do 14. Od dwóch tygodni choruję. Schudłam ponad 5kg w tydzień, teraz ważę 45kg. Jestem osłabiona, ciągle senna, mam biegunkę od 3 tygodni i nadal się utrzymuje. 6 dni temu miałam gorączkę 38,5 stopni a 4 dni temu 40,6. Najbardziej martwi mnie ta biegunka i niechęć oddawania moczu, prawie wcale. Nie mam też apetytu... Nie wiem, może za bardzo panikuję. Proszę o radę, opinię...

Gość gość
nie masz ani jednego objawu ciazy ........

nie jestes w ciązy, a chorujesz bo po prostu za bardzo sie tym stresujesz, skoro dostalas miesiaczke to jest wszystko w normie:) bez stresu!! w ciąze mozna zajsc uprawiajac seks do samego konca!!

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Bardzo mnie to uspokoiło :) Miłego dnia