Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli choć trochę się zestresuję to mam bóle brzucha i musze lecieć na kibel

Polecane posty

Gość gość

Mam ZJD, czyli zespół jelita drażliwego. Życie z tym to koszmar. Często jak jadę autobusem, tramwajem, to czuje potrzebę pójścia do toalety, nieraz naprawdę silna. Doszło do tego, że jak gdzieś jadę, to się zastanawiam gdzie mogłabym po drodze wysiąść do toalety i ciągle o tym myślę,. Mam po prostu traumę. Ciągnie się to od podstawówki, brałam juz 2 rodzaje leków na to, antydepresanty, zmieniłam dietę i dalej to samo. Czasem jest lepiej, czasem gorzej. Teraz niedługo będę szła na psychoterapię.

Gość gość
Ja też mam zespół jelita i takie objawy jak Ty ;) już nie wiedziałam co robić, nie pomogły leki ani psycholog. Na własną rękę zaczęłam brać Melisana Klosterfrau i po miesiącu byłam w szoku, bo wszystkie uciążliwe objawy zniknęły!!

Gość gość
Ja czasami tak mam, ale nie az tak drastycznie. Mam koleżanki, które pod wpływem stresu się zajadają, to jeszcze gorsze chyba.

Gość gość
Co to za specyfik i gdzie można go kupić?

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=melisana+klosterfrau&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=fflb&gfe_rd=cr&ei=ejvFU9LJCcra8geLvoCwDA w każdej aptece, na pewno słyszałeś/łaś o tym już :)

Gość gość
I naprawdę aż tak pomógł..? bo wiesz.. ja brałam antydepresanty etc już i miałam tylko skutki uboczne po nich :/

Gość gość
:)

Gość gość
up