Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko nie chce jesc co robic

Polecane posty

Gość gość

Witam:(mam problem i to poważny.Mam córcię 3 lata,która nic nie je:(Przykładowy jadłospis śniadanie-jajecznica z 10 jaj,5 bułek z masłem 2 sniadanie-5 kanapek z szynką,serem,mały pomidorek 3sniadanie-litr jogurtu,2 kilo bananów,4 bułki z dżemem obiad-litr zupy,kilo ziemniaków,kurczak nadziewany,listek sałaty podwieczorek-litr mleka,paczka platków sniadaniowych,kilo cukierków kolacja-1o kromek z masłem,polędwicą,pół pomidora i co mam robic?przy takich porcjach dziecko umrze mi z głodu:(i jeszcze nie uwazacie ze je za duzo warzyw?jestem tradycjonalistką,dziecko potrzebuje sobie pojesc a nie wpieprzac trawe,chyba ogranicze te warzywa,jak myslicie?

Gość gość
Ale ta jajecznica to, mam nadzieję, na maśle, z tłustym boczkiem i kiełbasą?Bo same jaja to nie mają żadnej wartosci odzywczej. Szynka ma być z tłuszczem, a ser wyłacznie plesniowy. I po co w ogóle te pomidory i sałata?!

Gość gość
oczywiscie ze jajecznica na masle,ewentualnie na smalcu,do tego słonina a szynka tłusta ze az biala:)No wiedzialam ze mnie zjedziecie za ten nadmiar warzyw,ale skoncze z tym od jutra przestaję ją karmic trawą,moze przez to ma taki mały apetyt:(

Wiadomo, że autorka sobie żartuje, ale zwraca uwagę na ważną rzecz, o której my mężczyźni dobrze wiemy. kobiety mają ostro nawalone pod deklem. Weź się z taką jedną czy drugą kretynką ożeń i żyj pod jednym dachem. Masakra.

Gość gość
A prawdziwy kretynizm wyłazi jak taka zaciąży,wtedy nic tylko sie pakować albo od razu sznurek i do lasu

Gość gość
michał a jak ma się twoj pies ? zjadl cala karme czy musisz sie go prosic ?

Gość gość
O czym wy piszecie?Jakie żartuje?Moje dziecko umiera z głodu a wy sobie jaja robicie?!Obyscie byli w takiej sytuacji,jak wasze dzieci będą na waszych oczach konac z głodu inaczej zaspiewacie:(