Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robie się CORAZ brzydsza

Robie się coraz brzydsza, nie mam na to wpływu, już makijaż nie pomaga

Polecane posty

Gość gość
możesz dac zdjecie

Gość gość
i też sie pod tym podpisuję ,że jakbys schudła na twarzy to mogłoby być duzo lepiej

Gość Robie sie CORAZ brzydsza
http://zapodaj.net/a7bd133dec5dc.jpg.html tu zdjecie jak miałam ułożone włosy, jak sa zrobione, to moze nie są az takie najgorsze?? co z tego jak tylko fryzjerka mi moze te kłaki ujarzmic, bez fryzjerki to jedno wielkie siano...

Gość robie sie CORAZ brzydsza
post wyżej dałam zdjęcie, jak mam "zrobione" włosy. na co dzień spinam je w koczek bo są sianowate :O a wczesniej dałam juz zdjecie mojej twarzy pucołowatej

Gość gość
piękne masz wlosy. Chodzisz na solarium? nie niszcz sobie skory

wszyscy jestescie goścmi, więc nie wiem komu mam z osobna podziękowac, ale dziękuje wam wszystkim!!!! daliście mi konkretne wskazówki, co zrobic by wyglądac lepiej i tego właśnie oczekiwałam, dzięki! mam motywacje teraz aby schudnac, wtedy twarz przecież tez schudnie, prawda? brwi - kupie sobie chyba olejek rycynowy bo podobno działa fajnie na brwi i rzęsy. i moje nieszczęsne zęby, teraz musze koniecznie isc do dentysty, moze coś mi wymyśli na ten okropny brzydki ciemny ząb

gosciu z 22.39 dziękuje Ci!!!! to miłe slyszec, lub raczej czytac, że mam ładne włosy, cieszy mnie to bardzo. tu akurat bylam opalona sloncem - mam ciemną cerę, szybko sie opalam, staram sie nie chodzic czesto na solarium, bo w młodości korzystałam, i mam przebarwienia okropne na twarzy :O

Gość gość
Jeśli henna to brązowa albo mieszana z brązem jeśli chcesz mieć jasne włosy. Niestety ten kolor odpada. Wyglądasz... tanio. Do tego podkreślają purpurę Twojej twarzy. Może jasny brąż?

Gość gość
sliczne masz włosy ja odkad sie starzeje czyli skonczylam 28 lat to widze ze twarz mi zbrzydla...ech ta starosc..

Gość gość
Baba jak nie ma problemu to go sobie wymyśli.

Gość kyt
Z tym odchudzaniem twarzy to nie wiem czy to jest dobry pomysl. Raz, ze nie jest latwo, dwa - optycznie powiekszy nos. Wiem cos o tym. Ja zawsze bylam pulchna na buzi i kiedys uwazalam to za wade. Teraz twarz mam malutka i nie wyglada to dobrze. Mysle, ze wczesniej bylo o niebo lepiej.

Gość gość
Dziewczyno, ladna jestes, ale jezeli ma Ci to poprawic samopoczucie to wizyta u kosmetyczki pomoze na pewno. :-)

Gość gość
Czyli za kilka bede jeszcze brzydsza:OA to są zdjecia róznych kobiet prowo.