Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba zdradze meza bo nie chce sie kochac ze mna

Polecane posty

Gość gość

mam dosc, ktorys raz z kolei ubralam sie w seksowna koronkowa bielizne, pisalam pikantne smsy do niego jak byl w pracy i co? znow wielkie rozczarowanie, bo praca i inne pierdoly np. wkrecenie zarowki na pierwszym miejscu. mam dosc

Gość gość
wygladam troche jak jessika alba mam 165cm wzrostu ciemne wlosy jestem dosc szczupla piecdziesiat pare kg. po ciazy dalej wygladam zgrabnie, codziennie sie maluje, mam zrobione paznokcie itp. kochalabym sie codziennie

Gość gość
MoZe Cie zdradza

Gość gość
siedze i rycze bo teraz panicz chce sie bzykac, ale zawsze to samo, dopiero jak on chce ,ma czas itp to laskawie chodz do lozka, ale kurwa jak ja chce to nigdy! do dupy z takim mezem. czuje sie tak upokorzona jak nigdy:(

Gość gość
znajdź sobie jakieś hobby kobito, nie na doopie świat sie zaczyna i kończy, jak sie nie ma żadnych pasji to takie są tego skutki

Gość gość
mam hobby 2 razy w tygodniu wieczorami po 3h, zdziwilibyscie sie jakie ale niestety w dzien siedze w domu na urlopie macierzynskim. no tego nie zmienie. niestety dla mnie ta dooooopa to podstawa dobrego zwiazku. jak baba nie ma dobrego seksu czesto to niestety jest wkurwiona smutna, zla, rozgoryczona az w koncu zdesperowana, takie moje zdanie.

Gość gość
zadalee-70@tlen.pl Wydaje mi się że działasz pod wpływem impulsu i wzburzenia,owszem w małżeństwie udany seks jest bardzo ważny,pod warunkiem że chcemy go oboje. Zdrada czy przypadkowy seks nie jest żadnym rozwiązaniem. Porozmawiaj z mężem,spytaj go co lubi i czego oczekuje,przedstaw mu też swoje oczekiwania. pozdrawiam Magda

Gość gość
współczuje -dla mnie sex jest jak lekarstwo uprawiany z kochana osoba powoduje ze czuje sie szczesliwa rozluzniona jestem radosna i usmiechnieta . Niestety tez mam taki problem ze to ja kobieta mam dużo większe potrzeby niz partner dlatego wiem jakie nieprzyjemne jest uczucie odrzucenia

Gość moonphases
Witaj. Powiedz mi z jakiego miasta jesteś, może mogę Ci pomóc. Może zostanę Twoim kochankiem. Pozdrawiam.

Gość gość
ja nie uprawiam seksu od pół roku i nic mi nie jest - nawet nie mam ochoty - i jestem zdecydowanie zadowolona z życia - ale ja mam niskie libido więc seks istnieć nie musi nie mam popędu. :)

Gość gość
Powiedzcie mi jak to jest, jeśli kobieta odmawia notorycznie facetowi seksu i facet idzie w bok to lecą najgorsze epitety, a jak wam facet odmawia to uważacie zdradę za coś zdrowego i normalnego "bo on jest winny"? Takie wybiórcze postrzeganie świata?

Gość gość
10.13 To jest to samo i w przypadku ktory opisujesz baby.sa sobie winne.

Gość gość
rycz pustaku dalej jeśli twoja doooopa jest wyznacznikiem szczęścia , znajdz sobie zajęcie bo ewidentnie pada ci na pusty łeb

Może to on faktycznie cię zdradza skoro nie chce się z tobą ruchać, nie pomyślałaś? :o Proponuję skok w bok, jeszcze żadnej jednorazowe ostre złatanie du,pska nie zaszkodziło :)

Gość gość
10.22 no sa takie co im do szczescia wystarczy ze obiad mezulkowi podadza i skarpety popiora. Widac Autorka do niech nie nalezy.

Witajcie Moje miłe no i może moi mili panowie - mam na imię Lucyna czytam i czytam te forum tylko narzekania i narzekania - jak znaleźć, jak sprawdzić, jak potem dowieść przed sądem zdrady, co ja zrobię bez niego itp. Czy zadałyście sobie pytanie ile kosztuje utrzymanie takiego darmozjada który puszcza nas w rogi, znoszenie jego przynieś mi to …., obiad tylko taki….., humory dogadywania ILE NAS TO KOSZTUJE. Ja pomyślałem najpierw próbowałam sama ale to kiepski pomysł, moja koleżanka widząc moje łzy poleciła mi detektywa – sprawdzonego bo sama miała podobnie. Myślałam myślałam i zadzwoniłam Agencja Detektywistyczna była z Poznania (503 – 569 – 066 ) ja mieszkam 180 km od poznania ale proszę porozmawiali przez telefon i przyjechali. Nie wzięli ani grosza za przyjazd i wysłuchanie mojej rozterki i zagadki czy on zdradza. Zabrali się do pracy wynik był po czterech dniach DORWALI GO !!!!!! jaka ulga szalona że już wiem. Domyślacie się co z nim zrobiłam haaaaa. Ale wniosek który chcę wam przekazać jest prosty nie zajmujcie się takimi sprawami same to błędne koło i strata czasu polecam Agencje Detektywistyczną Vendetta z Poznania – koszty przybliżone do innych ale rachunek rozłożyli na raty Detektyw miły i uczynny a co najważniejsze bardzo rzetelni w swojej pracy. Jak pamiętam działają chyba w całym kraju, a i jeszcze jedno dostałam zniżkę 20 % bo mieli okresową promocję na usługi ich adres to jak pamiętam www.vendetta-detektyw.pl . Nie zdajecie sobie sprawę jaka to ulga teraz gdy jest po sprawie. Całuski i pozdrawiam was Lucyna