Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkamilka23

czy ja przesadzam ,prosze doradzcie mi

Polecane posty

Gość gośćkamilka23

Miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem , byliśmy razem 4 lata , mieszkał u mnie wszyscy go lubili zwłaszcza moja mama. Wyjechaliśmy razem do pracy tam mnie zdradzał oszukiwał i okazał się skończonym d.... ale udając dobra duszę na koniec powiedział mi że chętnie zadzwoni napisze żebyśmy mogli pogadać . Nie chcę z takim kimś utrzymywać kontaktu ,zmarnował mi 4 lata robiąc świństwa a teraz myśli że znajomymi będziemy . Mieszka w innym państwie. Przez cały miesiąc zadzwonił może z 10 razy , ale ja nie odbieram i skoro nie odbieram tzn że niechce mieć z nim kontaktu prawda? nic nas nie łączy nie mamy już swoich spraw . Dziś też zadzwonił ,oczywiście nie odebrałam więc zadzwonił do mojej mamy . Mama wie o wszystkim co zrobił. A tutaj proszę rozmawia z nim jak z bardzo dobrym znajomym , śmiechy ,rozmawiali 15 minut , niewiem dlaczego ale poczułam się zdradzona , on zrobił mi ogromną krzywdę to swieża sprawa a ona zachowała się jak gdyby nigdy nic. Strasznie mi przykro.

Gość gość
Nie przesadzasz po prostu chlopak Cie skrzywdzil i czujesz do niego uraze. Aaa przykro jest Ci, bo nie rozumiesz dlaczego mama Cie nie wesprze tylko jeszcze z nim chichocze

Gość gość
Nie przesadzasz. Ty cierpisz, ciebie to jeszcze boli, a matka... powinna ciebie rozumieć. Odebrała od niego telefon, to normalne, w końcu zadzwonił do niej, to czemu ona miałaby nie odbierac? ale to nie osobna, niezależna znajomość, tylko znajomość przez ciebie i jak ty z nim skończyłaś, to i ona powinna chłodno mu odpowiedzieć jak o coś zapytał i koniec. W końcu rozmawiała z człowiekiem, który skrzywdził jej córkę i tylko to powinno mieć znaczenie. I nie ma znaczenia, że go lubiła, już nie powinna. Też byłoby mi przykro, bo to tak, jakby zawiązywali front przeciwko tobie. Trzym się. :)

Gość gość
Pytałam to powiedziała że niby dlaczego nie może z nim zamienić pare słów ,jeszcze mi mówi ,że jutro zadzwoni bo ....już nawet nie dosłyszałam . Mega mi przykro nawet się popłakałałam.

Gość gość
Do you want to be raped?

Gość gość
pozatym po co do mnie dzwoni ? nie rozumiem , nigdy się już nie zobaczymy ,po co taka znajomość ? . Do mojej mamy dzwonić ? żenada , ja gdybym mu zrobiła takie coś jak on mi to w lustrze nie mogłabym na siebie patrzeć a co dopiero z jego mama rozmawiać .zenada

Gość gość
Nie powinna tak robić , moze myśli ze wrocicie do siebie ? Moja rada dla Ciebie - nie wracaj ktoś kto Cie raz "sprzedał " zrobi to drugi raz

Gość gość
nigdy w życiu , takich rzeczy się nie wybacza i nie zapomina . Być może , pracy u niego nie widać pieniążki się kończą a jego rodzina ze względu na to co mi zrobił powiedziała że mu już finansowo nigdy nie pomoże.