Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojakona

Jak poderwac młodszego? Co starsza kobieta musi

Polecane posty

Gość nojakona

mieć w sobie aby poderwać młodszego chłopaka. Ja mam 32 on 26 lat. Jak przykuć jego uwagę? Jak go sobą zainteresować?

Gość gość
Jak na 32 lata to jestes strasznie glupiutka. Kobieta w tym wieku juz chyba powinna wiedziec ze jak facetowi na niej nie zależy to nie zalezy i tyle i nie ma co stawac na rzesach

Gość gość
Jaja sobie robisz? Chłopak znajdzie sobie młodszą. Ty dla niego jesteś starym próchnem :P Stare to jest dobre wino, skrzypce i obrazy :P

Gość gość
Bzdura!!! Czasem młodzi chłopcy mają fantazje seksualne o czterdziestolatkach. Owszem zdarzają sie pary, gdzie kobieta jest starsza ale to niewielki procent. I tyle w temacie.

Gość nojakona
Chyba ostatnio trochę przesadzam z owocami i sokiem warzywnym... Generalnie zjem jedno jabłko - jest ok, zjem z dwa w ciągu dnia i wkrótce męczą mnie straszne gazy... Nie pijam gazowanego w ogóle, nie lubię, jem powoli... Czytałam gdzieś, że nadmiar owoców i warzyw powoduje, że fermentują one w jelitach i stąd wzdęcie... Ciężko mi z tego zrezygnować bo dla mnie to idealna przekąska jak mam chcicę na jedzenie... po której nie mam wyrzutów sumienia i nie ląduje z głową w wc... To samo z sokiem wielowarzywnym - po prostu uwielbiam... Tylko jak się szybko i skutecznie pozbyć gazów ;< kłopotliwe to jest szczególnie w pracy czy nawet jak jestem w domu z facetem, a lecieć z każdym "bąkiem" do toalety też jest męczące... Nie mam ochoty faszerować się espumisanem itp., czy istnieją jakieś szybkie i w miare naturalne sposoby ? Trochę pomaga pougniatanie, pomasowanie sobie brzucha moim facetem podczas stosunka , ale też efekt nie jest zadowalający

Gość gość
oj kochana, jeśli do tej pory nie nie zwrócił na Ciebie uwagi to czarno to widze, kobieta po 30stce powinna wiedzieć czy facet na nia leci czy nie:) nawet jeśli jest on nieśmiałym, zakompleksionym prawiczkiem- jeśli mu się podobasz z pewnoscia to zauważysz:) a jeśli pytasz o takie rzeczy....wybacz