Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka42

od poniedzialku glodowka 12 dniowa zapraszam

Polecane posty

kto chce sie dolaczyc..zapraszam, bylam juz na takiej glodowce, schudlam 14 kg....bedziemy robic wszystko wspolnie, najgorzej te pierwsze 3 dni.

Gość gość
glodowka latem kiedy jest sezon na rozne wspaniale owoce i warzywa? glupota

Gość gość
Ja chcę zacząć od jutra. Moim celem jest 10 kg. Zacznie ktoś ze mną od jutra? Chciałabym tak do końca wakacji schudnąć tę 10 kg. Bardzo.mi na tym zależy. Ja też byłam kiedyś na głodówce, wytrzymałam 8 dni. Jestem ciekawa w ile uda mi się zrzucić zbędne kg. Oczywiście dołączam się do ciebie.

Gość gośćanainaxs
Ja chętnie! Od jutra dieta baletnicy, która jest niemal głodówką. Z tym że ta "dieta" trwa 10 dni. Można się przyłączyć?

Gość gość
Gośćanainaxs możemy razem zacząć od jutra, ale musisz mi wyjaśnić o co chodzi z tą dietą baletnicy. A i jaki jest twój cel?

Gość gość
a potem powrót do normalnego odżywiania i efekt jojo gwarantowany

Gość gość
Ogólnie chodzi w tej diecie o to że dwa pierwsze dni nie jesz nic. Dnia trzeciego i czwartego sam nabiał (nie słodzony, nie tłusty) np jogurt naturalny, dnia piątego i szóstego jesz tylko ziemniaczki w mundurkach. Siódmego i ósmego je się chude mięso drobiowe (jestem wege, czymś to zastąpię) a dziewiątego i dziesiątego dnia jesz tylko surowe warzywa :-) Jutro się rano zważę i podam wagę :)

Gość gośćanainaxs
Ten gość wyżej to ja :-)

Gość gośćanainaxs
Mój cel? Jak najmniej :-) Jak będzie 50 kg to będę zadowolona. Oczywiście wolałabym jeszcze mniej ale jako pierwszy cel to najrealniejsze. (teraz ważę ok 56, zważę się jutro i napiszę). Jak u ciebie? :-)

Gość gość
Ok czyli zaczynamy od jutra? Moim celem jest ważyć jakieś 10 kg mniej teraz ważne mniej więcej tyle co ty tylko ze ja jestem niska xD jutro rano napiszę jak mi idzie.