Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25

Pytanie o gluten

Polecane posty

Gość gość25

Mam pytanie do mam karmiących piersią, które w 5 miesiącu życia podawały swoim maluszkom 2g glutenu, jak to zrobić? Czy odciągałyście 100 ml mleka z piersi i w nim mieszałyście kaszkę, czy może z woda? I czy to ma być 2g ugotowanej już kaszki czy 2g przed gotowaniem? Muszę podawać synkowi, bo zapowiada się alergik i pediatra stwierdziła, że trzeba gluten żeby sprawdzić reakcje organizmu. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi na ten temat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nudny temat zieeeeeewam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Poczrkaj i zacznij mu dawac po 5 mcu razem z przecierami jak zaczniesz rozszerzac diete. Dodajesz lyzeczke mala kaszki do przecieru i juz. Kaszek sie nie gotuje!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja dopiero drugi dzień podaje i daję dwie łyżeczki kaszy mannej trochę wody minutka dwie zagotowywuje mieszając żeby się nie przypaliło i podaje pół łyżeczki do przecieru warzywnego bądź swojego mleka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość25
to mam surową kaszkę manną dawać do mleka? mamy zacząć podawać gluten po 4 miesiącu, więc dlatego pytam osoby, które też tak robiły, z przecierami odpada, bo to dopiero za miesiąc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to co ja wiem to kasze manne gotuje się potem dodajesz do mleka. Ale to trochę za wcześnie u Twojego maluszka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×