Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 17 lat i kilka dni temu przechodziłam swój pierwszy raz, który miał miejsce podczas mojego trzeciego dnia okresu. Odbywającemu się stosunkowi towarzyszył dość silny ból, a dzień później odczuwałam wzmożone uczucie oddawania moczu. Po kilku dniach było już wszystko dobrze, lecz pozostał lekki ból brzucha. Dziś rano zaobserwowałam żółtą ciągnącą się wydzielinę wydobywającą się z mojej pochwy. Czym to może być spowodowane? Może tym, że po okresie mam już dni płodne? Może tym, że została przerwana błona dziewicza? Może tym, że jeszcze niedawno brałam leki na częste oddawanie moczu? Może jeszcze czymś innym? Jeżeli chodzi o zabezpieczenie w trakcie stosunku to pragnę poinformować, że byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą, która po stosunku została sprawdzona i wszystko z nią było w porządku. Z góry serdecznie dziękuję za wszytskie odpowiedzi.

Gość gość
jesli nie jest ona zielona czy jakakolwiek zmutowana to raczej nie ma sie czym martwic

Gość gość
A jeżeli byłaby troszkę ciemno zielona z żółtą? Czytałam na pewnym portalu ginekologicznym, że jest to infekcja bakteryjna pochwy. Co wtedy?

Gość gość
jak sie boisz to idź do lekarza - rozwieje wątpliwosci, ale zazwyczaj nie ma sie o co martwic, chociaz troche dziwne, ze przezylas swoj pierwszy raz podczas okresu, wtedy mozliwe sa rozne zakażenia, ale jak juz mowilam - jesli czujesz, ze cos sie dzieje nie tak - do lekarza

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Jeżeli chodzi o chwilę obecną nadal pozostaje lekki ból brzucha, ale to podobno normalne. Wydzielina też na chwilę zniknęła (zauważyłam ją podczas porannego oddawania moczu) i mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. Raz jeszcze dziękuję za odpowiedź, a co za tym idzie uspokojenie mnie :)