Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zalamana moj syn nie zaprosil mnie na swoje wesele

Polecane posty

Gość gość

Ja chyba oszaleje ! -Tak wlasnie jak w temacie, moj syn nie zaprosil mnie na swoje wesele i ... jak wiesc glosi chcialby abym mu dala prezent /pieniadze/ ktos by dal - piszcie /i ile ?/

Gość gość
Idź poszukaj swoich foremek.

Gość gość
No wiesz daje się dzieciom coś w rodzaju posagu, bo kocha się dzieci swoje, a bycie na weselu, ech tam, nieistotne, wystarczy być na ślubie Ja swojemu synowi dałam parę rzeczy, w tym samochód osobowy za 30 tys. (używany),do tego mieszkanie 3-pokojowe i pieniądze na wyposażenie, a do tego potem jeszcze dodatkowo 1,1 mln zł w gotówce, i nawet nie czekałam na ślub, bo do dziś jest kawalerem, ale ma bliską przyjaciółkę, tyle tylko że mój syn nie uznaje ślubów i dzieci mieć nie zamierza. A zresztą córce dałam nie mniej a nawet może więcej. Mam to daję tym których kocham.

Gość gość
Kiepskie, myśl dalej 1/10

Gość gość
heee ? - ale ja nie jstem bogata i nie moge tyle dac bo nie mam ...

Gość gość
18.28- nie rozumiem cie skarbie - a mozesz troszke jasniej mi to powiedziec ? - co to sa "foremki"

Gość gość
i co to sa "foremki" ?

Gość gość
prosze was abyscie powiedzieli mi jak byscie sie czuli jakby was syn nie zaprosil na swoje wesele i slub ? czy dali byscie prezent ? sama jestem w szoku !

Jeśli syn nie zaprosiłby mnie na swój ślub obojetnie z jakiego powodu, to kasy ani prezentu też by nie zobaczyl nigdy.

Gość gość
ale co sie stalo?jestescie pokloceni albo w zlych relacjach?czy po prstu uznal ze nie znaczysz w w jego zyciu na tyle zeby cie zaprosic na wesele?dziwne dziwne tez ze chce prezent a ty chcesz mu dac i jeszce myslisz ile.to nie male dzieciatko ktoremu sie poblaza ale dorosly facet po prostu zapomnij o sprawie

Gość gość
nie jestesmy pokloceni ani w zlych relacjach, nie zaprosil mnie aby nie bylo cyrku z jego tatusiem ktory jest koo/rwi/arzem i pijaczyna ale ktory od czasu do czasu sie z nim spotyka,ja mieszkam poza krajem i malo kiedy jestem w kraju moze co 1,5-2 lata - do tej pory relacje miedzy nami byly pozytywne -- ale ten NUMER - nie wiem co mam zrobic ?

Gość gość
czy ktos mi moze cos powiedziec, ja chyba zwarjuje ! nic nie rozumiem ...

jak mu powiesz ze nie dasz mu prezentu to na pewno cie zaprosi :P

Gość gość
nic mu nie dawaj!niech mu tatus da.

Gość gość
slub juz sie odbyl wiec juz nic nie zrobie, tatus to pijaczyna, utracjusz i coo/rwiarz grzecznie go nazywajac bo to naprawde wredny typ !

Gość gość
ale szkoda mi dziecka ze tak postanowil - postawil na tatusia jednak...

Gość gość
nikt nic nie powie ?

Gość gość
Kobieto, normalnie się spytaj czemu własnej matki nie zaprosił. Nie cacoaj się z nim, nie szanuje cie. Powiedz mu żeby nie liczył na cokolwiek jeśli tak stawia sprawę. Czemu wychowalas go na takiego chama i prymitywa?