Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warto walczyć? o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny pomóżcie proszę,poznałam na necie chłopaka,piszemy ze sobą już kilka miesięcy,nie długo planowaliśmy spotkanie..ale zaczyna mnie denerwować jego zachowanie,potrafi się rozłączyć w środku rozmowy,jak jest na gg i napisze czasami nie odpisuje i się rozłącza,nic mu nie zrobiłam tym bardziej nie rozumiem jego zachowania:( jednego dnia pisze że mu zależy innego ignoruje..dlaczego to robi?to naprawde nie jest miłe,a ja zamiast strzelać focha to pisze do niego jak głupia:( co z nim zrobić?

Gość gość
Czy chciałabyś żebym cię zabił na miejscu?

Gość gość
o co ci chodzi??

Gość gość
dlaczego zabił??:P

Gość gość
Zrób mi lodzika, cena nie gra roli, bez tego nie wytrzymam.

Gość gość
śmieszne wiesz :P ja poważnie pytam czy pisać do niego jak on się tak głupio zachowuje?

Gość gość
No to za darmo :P ...ale z połykiem

Gość gość
zrobię ale najpierw muszę zerwać z moim chłopakiem. No i czy Ty nie będziesz się rozłączał w środku rozmowy?

Gość gość
ale jesteście wredni :) rozumiem że to jest śmieszny? ten mój problem?

Gość gość
Facet dla kobiety o silnych nerwach. Utnie kontakt, pojawi się po 3 miesiącach i będzie miał pretensje, że go olałaś :D Psychol

Gość gość
też tak myślę że jakiś dziwny mi się trafił..czyli nie pisać pierwsza??

Gość gość
Nie pisz poczekaj.A moze on kogos ma ze urywa rozmowe?

Gość gość
ma żone

Gość gość
wlaśnie tak to wygląa jakby kogoś miał, i jednego dnia nie jest zainteresowany Tobą bo rozmawia z tamtą, a poźniej okazuje Ci zainteresowanie, by trzymac dwie sroki za ogon. A nawet jeśli tak nie jest, to wskazuje to na jakiś zaburzony typ osobowości, takie chwiejności, i nic to dobrego nie wróży..

Gość gość
Ja bym nie pisala, na Twoim miejscu, albo zapytala, go czemu urywa tak nagle rozmowę? wprost? jak mu zwrócisz uwage wątpie by dalej to robił, albo Ty tak zrob i sprawdź jego reakcje

Gość gość
a bo ja mam taki głupi charakter :( zawsze jak ktoś się inaczej zaczyna zachowywać zastanawiam się co źle zrobiłam?

Gość gość
no nie nie możesz tak myśleć, żę wszystko co robisz, to Twoja wina, jak dla mnie ewidentnie z tym kolesiem jest coś nie tak, tym bardziej, ze mówisz ze to nie byl jednorazowy przypadek, a nawet jeśli ma jakies pilne sprawy to wypadałoby akoś kulturalnie zakończyć rozmowe, więc to tylko i wylącznie o nim śwadzczy.

Gość gość
a jak byście się dowiedziały że jednak ma żonę by wam dalej zależało na pisaniu z nim?

Gość gość
ahh tez "mam" takiego, ciezki typ, prawdopodobnie ma jescze kilka takich jak ja, po kilku miesiacach takiej znajomosci mam juz go serdecznie dosc, tymbardziej, ze uwielbiam jego "dobrą" strone... jeśli nie chcesz ześwirować - odpuść naprawde, a jeśli lubisz sobie stwarzac problemy możesz w to brnąć dalej

Gość gość
wiem, ze jest troche dziewczyn ktore się na to godzą, na takie związki, by być tą drugą, ale dla mnie to brak szacunku dla samej siebie, i oczywiscie bym się na to nie zgodziła.

Gość gość
no właśnie ta jego "dobra "strona jest super,dlatego mi tak zależy :( a ty co zrobiłaś? zakończyłaś znajomość? może to ten sam??

Gość gość
jezuu przesta ncie dziewczyny.. dobra strona, on jest przez chwile dobry po to, by was zatrzymać przy sobie, ot taka manipulacja z jego strony, bo tak mu wygodnie by mieć kilka, bo jakies tam dla siebie korzyści czerpie z tej relacji.. ale nigdy nie jest tak i nie wierzcie w to, ze tym kolesiom naprawde na was zależy, nie tak nie jest! bo gdyby tak było, to by naprawde starali się zmienić, nie tylko na chwile.

Gość gość
może masz rację :( przestane się odzywać chyba,nie wiem czy dam rade

Gość gość
zapytaj go dlaczego tak robi?