Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek. .

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich czytających mój post. Mam problem w związku i nie wiem już co mam robić. Od roku jestem z dziewczyną , wcześniej nie chciałem być w związku , tym bardziej nie robiłem żadnych przygód. Zawsze chciałem swój pierwszy raz przeżyć z osobą do której coś czuję. Obecnie mam 23 lata , moja partnerka ma tyle samo. Wcześniej w wieku -nastu lat znaliśmy się z widzenia. Pisaliśmy ze sobą nawet naa portalu społecznościowym. Lecz wtedy nic nie było z tego. Teraz kiedy z nią jestem już sam nie wiem co mam robić. Z nią przeżyłem swój pierwszy raz , lecz do dnia dzisiejszego nie chcę mi zrobić loda. Mówi mi że to jest obrzydliwe itp..itd.. owszem bym był w stanie to zrozumieć , lecz nie mogę. A dlatego bo miała przede mną chłopaka z którym uprawiała seks i robiła mu loda. Przyznam , że wiem jak on wygląda.. i kiedy się z nią całuję od razu mam w wyobraźni to jak ona mu robi loda. Mówiła mi , że nigdy do końca . Lecz nie wiem , czy jestem w stanie jej w to uwierzyć .. Czuję się gorszy od tamtego gościa..... nie wiem co mam robić . Powiedziała , że jak chcę to mogę iść na dziwki , ale wtedy będzie koniec. Kocham ją , lecz nie potrafię jej zrozumieć.. Czemu mnie gorzej traktuje... Czasami żałuję , że w wieku lat nastu nie robiłem tego.. a moglem , ale nie chciałem. . Teraz mam za swoje ... szanowałem się jako chłopak , a tu takie rzeczy od losu..... nie nalegam , lecz chciałbym zobaczyć jakie to uczucie........

Gość gość
Jak ci tak powiedziala to idz na dziwki piertol to. Milosc ci przejdzie a co postukasz to twoje.

lodziki z polykiem sa good ja tam zadnych oporow nie mam :D