Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec mnie utrzymuje i czuje się źle z tego powodu

Polecane posty

Gość gość

Mam dość tego wszystkiego, tata ciągle mi pomaga :( :( :( prowadzi dobrze prosperujący interes, ja wraz ze swoim synem mieszkam u niego, pracuję w jego firmie, nie muszę płacić rachunków, on pomaga mi finansowo, to kupi ubranie dla mnie, to kupi ubranie dla mojego syna a mnie już jest po prostu wstyd. Mówiłam tacie że oddam mu pieniądze, jak będę mogła to powiedział abym się nie wygłupiała :( ojciec mojego dziecka to lekkoduch, który nie chciał nigdy iść do pracy, pracował cały czas dorywczo, mój tata sam kazał mi odejdź od niego jak byłam w ciąży twierdząc że bez kogoś takiego będzie mi lepiej.

Gość gość
A co zrobisz gdy ojca zabraknie?

Gość gość
ciesz sie , nie narzekaj

Gość gość
Na prawdę, bardzo źle mi z tym że ojciec mnie utrzymuje. Nie wiem :( :( co zrobię jak ojca zabraknie :( chyba będę liczyć na wsparcie finansowe ze strony syna.

Gość gość
odkładaj kase na bok przynajmniej na chleb bedziesz miec jak tata umrze

Gość gość
Współczuje Twojemu Ojcu, sama jestem w podobnej sytuacji, córka ze swoimi bliźniakami mieszka u nas a mój mąż jeszcze kupuje bardzo drogie prezenty wnukom co działa mi na nerwy.

Gość gość
Rozumiem, ze jest ci z tym źle, ale chwilowo nie masz wyjscia. Mnie też ciągle mama pomaga, chociaz nie ma takiej potrzeby to ciągle nam cos extra funduje. Przeszkadza mi to, ale z drugiej strony nie przeszkadza mi to ciągle wydawac na swojego syna :) Taki już los rodziców. Co innego domagac sie od nich, a co innego brac jak chcą dawać :)

Gość gość
Fajnego masz tatę i tyle. Przecież nie żerujesz na nim, nie wyłudzasz. Jesteście rodziną w końcu. Jak tata ma interes to córka przejmie w razie czego go po ojcu, więc problemu nie widzę. Przestań się zadręczać, ciesz się życiem.

Gość gość
bardzo chora realacja ojciec kazał ci się pozbyć ojca twojego dziecka hmmmmm pachnie na kilometr wykorzystywaniem

Gość gość
no jak to był leser który nie chcę pracować to co miał zrobić.