Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile najdłuzej facet nie odezwał sie do Was po spotkaniu a pozniej i tak cos..

Polecane posty

Gość gość

z tego wyszło?? Bez złośliwości pytam, wiem, ze jak zalezy to sie odezwie..ale mi chodzi o Wasze przypadki .

Gość gość
Po 3 latach :P

z godzinę..zazwyczaj jesli wszystko dobrze poszlo, facet jest zainteresowany, to od razu daje znac, np ze bylo fajnie, podobalo mu sie, itp

Gość gość
no to wiem, a jesli pozniej ? dodam, ze znalismy sie predzej

Gość gość
Ale co uważasz przez wyszło? Bzykanko, serię bzykanek i nawet zmarnowane lata, czy miłość? Bo z mojego punktu widzenia, jak cos wyszło to miłość była! Więc nie odzywaliśmy się do siebie od 4 rano do 8 rano bo odsypialiśmy (każde w swoim domu) spędzony wspólnie wieczór i noc. Jak się obudziłam miałam już smsy od niego że czeka na znak ode mnie, czy i kiedy się spotykamy, bo on chciałby już najlepiej:) A że ja również miałam ochotę to spotkaliśmy się po śniadaniu:) Jakoś tak zeszło do kolacji i znów kolejna noc do godz 2. A potem znów po śniadaniu i znów do kolacji i tak do dziś!:) Niedługo nasza cynowa bądź aluminiowa, jak kto woli, rocznica ślubu.

Gość gość
ja nie psize o facecie jako o związku, po prostu znacie sie jakiś czas,np 3 lata ale cos tam zaiskrzyło i facet chcialby czegos wiecej, a pozniej sie nie odzywa, po spotkaniu.. ?

Gość gość
tydzien

Gość gość
upu

Gość grubo po 30
Jestem po 30-tce i miałam mnóstwo randek w swoim zyciu, szczególnie wtedy gdy byłam zarejestrowana na sympatii i powiem ci ze zawsze ale to ZAWSZE miałam tak że jak facet był zainteresowany to pisał smsa zaraz po randce, lub dzownił z pytaniem czy dotarłam bezpiecznie do domu a juz najpóżniej zagadywał na nastepny dzień. Nigdy nie miałam sytuacji zeby facet był mna zainteresowany i odezwał się po np 5 dniach

Gość gość

Gość gość
ok dzieekuje ;) a są takie ktorym sie to udało ? po np piecu dniach nie odzywania sie.