Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie wozek blizniaczy lub rok po roku

Polecane posty

Gość gość

jestem w tym temacie zielona,synek ma 14 miesiecy jestem w drugiej ciazy jaki bedzie najlepszy?

Gość gość
Graco duo glider- niedrogi, lekki, fajnie się składa, zwrotny, wąski. Z tych, które widzę na ulicach jest chyba najmniejszym wózkiem bliźniaczym. Tylne siedzenie rozkładane na leżąco- idealne dla mniejszego dziecka.

Gość gość
Bugaboo donkey widziałam na zywo rewelacja

Gość gość
Ja mam ABC zoom-dla bliźniaków. To typ jeden za drugim. Nie jest tani, ale można trafić okazyjnie używany. Łatwo się prowadzi-jak już oswoisz się z długością i co najważniejsze mieści się w bramki w sklepach.

Gość gość
ogladalam ten zoom wczoraj podoba mi sie i ten baugaboo donkey tez jest fajny ale spora roznica cenowa,no raczej bede myslala nad uzywanym,mozna trafic w dobrym stanie bo jak kupowalam dla synka wozek 2w1 to trafil mi sie okazyjnie za 350zł a byl uzywany tylko 3 mce przez poprzednia wlascicielke wiec stan byl idealny

Gość gość
znam Bugaboo donkey i nadal uważam, że zoom jest lepszy (ma większą gondolę i spacerówkę. A przecież chodzi o to aby dzieciakom było wygodnie. Zależy tez na kiedy masz termin.

Gość gość
jestem dopiero w 7ym tyg starszy ma 13 miesiecy