Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta1818181818

trądzik i okres

Polecane posty

Gość aneta1818181818

Czy zmiana odstępu czasu między okresami może mieć wpływ na trądzik? Kiedyś miałam często okres, co 21,22 dni, nagle mi się to zmieniło, nie stopniowo tylko nagle i mam co 30 dni. Zawsze przed okresem występowały krosty. Około rok temu leczyłam trądzik u dermatologa, ale po jakimś czasie znów zaczęły pojawiać się. Radziłam sobie sama. Teraz unikam niektórych potraw, zmieniłam dietę. Wysyp pojawia się właśnie tak blisko 2 tyg przed okresem(w międzyczasie zwykle co jakiś czas pojedyncze krosty). To tak jakby to były krosty występujące przed 'starym' okresem ( bo był on co 21,22 dni). Dwa razy to zaobserwowałam, wcześniej nie zwracałam uwagi. Jestem załamana, bo mam ważne wyjście, na które tyle czekałam i się cieszyłam,a tu twarz w krostach :(. Pomóżcie, czy okres może mieć związek jakiś? Warto najpierw odwiedzić ginekologa, a dopiero później dermatologa?

Gość gość
Brałaś na trądzik leki hormonalne?

Gość gość
Zacznij stosować suplement IQFACE.Nie są to żadne hormony tylko suplement z naturalnymi składnikami.Nie zaszkodzą a mogę pomóc.Ja stosuję i widzę różnicę cera wygląda zupełnie inaczej jest zdrowsza bez nowych wyprysków stare znikają.A przed okresem nie wyskakuje nic nowego.