Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ma dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam. Bardzo proszę o poradę bo jestem już u kresu wytrzymałości. Od pół roku spotykam się z facetem, który ma 7-latniego syna. Matka dziecka wyjechała ponad rok temu i to on opiekuje się dzieckiem. Mieszka z rodzicami którzy mu pomagają. Ja też mam córkę w podobnym wieku. Problem polega na tym, że cały świat mojego faceta kręci się wokół zachcianek syna. Spotykamy się późno w nocy, kiedy mały uśnie. Nigdy nie ma dla mnie czasu bo albo praca albo dziecko. Też mam córkę ale jakoś staram się to wszystko pogodzić, on twierdzi że się stara, ale ja nie czuję tego. Są wakacje, tyle razy rozmawiałam z nim, że moglibyśmy pojechać gdzieś z dziećmi to on twierdzi, że jego syn nie ma ochoty jechać a on nie zostawi go z dziadkami. Wciąż daje mi do zrozumienia że jestem na drugim planie, zresztą też tak się czuję. Nie poznałam jeszcze jego syna bo twierdzi że to wywrze na niego zły wpływ. Nasze życie podporządkowane jest kaprysom jego syna. Proszę, poradźcie co mam robić. Bardzo go kocham, ale już tego nie wytrzymuję. Starałam się, myślałam, że dam radę i wciąż się staram. Wiem, że to nie wróży dobrze na przyszłość, ale nie wiem co zrobić bo zależy mi na nim :(

Gość gość
Kill him and bury in the garden.

Gość gość
Unfortunately, I can't give you more than 2/10.