Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi smutno

Polecane posty

Gość gość

ponieważ mało osób lajkuje mnie na fb. Może komuś wyda się to gównianym problemem, ale mnie jest z tego powodu przykro, serio. Mam wrażenie, że nie jestem zbyt lubiana i mało komu na mnie zależy.

Gość gość
Ktoś coś...?

Gość gość
Jak to dobrze że ja nie ma fb i nie mam tak poważnych problemów życiowych jak ty autorko :)

Gość gość
Też miałam zlikwidować, ale przez to stracę kontakt z wieloma osobami. Wiem, że to tylko świat wirtualny, ale niestety w rzeczywistości mam podobnie. Też czuję się średnio lubiana.

Gość gość
bo fejsbooki to debilny wynalazek przyjaciół albo się ma albo nie, a jeśli się ich ma to spędza się z nimi czas w realu zamiast się lajkować na fb

Gość gość
kup obie chomika

Gość gość
Jeśli komuś będzie zależeć na znajomości, usunięcie fb nic nie zmieni, bo są telefony, maile, gg i inne wynalazki. Wirtualne znajomości nic nie znaczą, co z tego że będziesz mieć setki znajomych na fejsie jak nie będziesz miał z kim wyjść na spacer czy do kina.

Gość gość
No właśnie u mnie tak jest. Niby mam dużo znajomych, a jak przyjdzie co do czego, to nie mam często z kim wyjść, pogadać. Czuję się tak, jakbym była niewidzialna.

Gość gość
To właściwie nie masz znajomych,to tylko znajome twarze,taka prawda.Przykre ale prawdziwe.