Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Oto moje plany życiowe

Polecane posty

Licencjat: Pedagogika Opiekuńcza Magister: Pedagogika Specjalna Doktorat: Pedagogika Studia podyplomowe to: Dziennikarstwo i komunikacja Społeczna Wiedza o teatrze i filmie

Gość gość
:)przecie no studia i tak nieczego w zyciu nie przynosza 999 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
fajnie to jest mieć dużo papierków z napisem$

studia mogą zmienić, ale naprawdę niewiele :) mogą się przydać w 5/10% przypadków nie więcej

Gość gość
Ludzie dlaczego wybieracie pedagogikę? Nie pytam ze złośliwości, tylko z czystej ciekawości. Wielu moich znajomych jest po pedagogice i pracują głównie w biedronce.

No w moim przypadku pozostają takie kierunki jak: 1. Resocjalizacja 2. Pedagogika Specjalna 3. Pedagogika Opiekuńcza 4. Praca Socjalna 5. Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna (choć pod znakiem zapytania?) 6. Reżyseria (Choć pod znakiem zapytania) 7. Aktorstwo (Choć pod znakiem zapytania) 8. Kulturoznawstwo 9. Historia Sztuki 10. Historia Może jeszcze psychologia... Chociaż nie wiem, czy dyskalkulia w tym nie przeszkodzi.

Jak na kogoś z dyskalkulią świetnie wyliczasz nawet po koleii. Może to zwykłe lenistwo?

Ja umiem dodawać, odejmować, mnożyć, dzielić ale np. dysgeometria jest moim problemem.

Gość gość
Przeciez ty jestes za glupia nawet na mature a piszesz o doktoracie. Wprawdzie pedagogika to kierunek dla nieogarow, ale bez przesady. Z drugiej strony patrzac na poziom polskiej edukacji...