Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic, żeby zwrócił na mnie uwagę.

Polecane posty

Gość gość

Leżę w szpitalu. Mam 23 lata. Moim lekarzem jest przystojny kardiolog. Ubieram krótkie spodenki, aż mi moje cudne pośladki było widać, nogi . Mam ochotę na tego lekarza, a on nie reaguje. Co mam zrobić, żeby zwrócił na mnie uwagę ? Mam mega duży dekolt, a on noc.. Dzisiaj na obchodzie przyszła do niego jakaś kobieta, podeszła do niego od tylu i powiedziała ,,Kochanie mogę Cię prosić na chwileczkę" . On od razu wyszedł z nią za rękę. Ale on obrączki nie ma.

Gość gość
Pierwszy raz jakiś facet odmówił mojemu urokowi.

Gość gość
Po prostu ten urok osobisty i cudowne pośladki to tylko wytwór twojej chorej wyobraźni, a dla niego możesz być zwykłym paszczurem napalonym, któremu cieknie z du/py na widok każdego faceta :-)

Gość prawictwo pospolite 143
wiesz , latem kobiet które chodzą z odsłonietymi nogami jest mnóstwo i nie traktuje .. Sam fakt ze odslaniaz nogi nie sprawi ze twoje szanse wzrosną .. Jest lato , gorąco wiec ludzie sie rozbierają . To normalne

Gość gość
Zerwałam z kochankiem, bo mi się znudził. Miałam tylu kochanków, że nawet nie wylicze, a on jest taki delikatny, przystojny... Jeszcze żaden nie odrzucił mnie.

Gość gośćHeh
Widocznie ma już kobietę i inne go nie interesują. Młodym kobietom wydaje się że wystarczy pokazać to i owo, a rozsądny i dojrzały facet chcę czegoś innego niż tylko d..py

Gość gość
Ale nie w szpitalu. Nie ma obrączki.

Gość gość
On jest taki z******ty.

Gość gość
.

Gość gość
Stosowałam różne preparaty i nic nie skutkowało. Usłyszałam o jagodach ACI, ale tez nic nie skutkowały. Pewnego razu ktoś mi powiedział, ze tylko w USa są oryginalne. Więc poprosiłam rodzine z usa o przesłanie mi. Poskutkowały, schudłam 15 kilko. I zaczęłam to stamtąd sprowadzać. Czekam teraz na nową partię ale mam do sprzedania jeszcze 1 opakowanienik na allegro monikaw2727 i wejść w zakładke sprzedajete jagody zdziałały cuda. Poza tym moja cera zrobiła się jakby gładsza i znikły zmarszczki mimiczne troszke http://allegro.pl/jagoda-acai-berry-900-i4429799380.html

Gość gość
.