Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w depresji

Mój synek mnie nie kocha.

Polecane posty

Gość gość
Wszyscy juz zlali Twoj marny temat,bo prowo marne. Zostales tylko Ty i gwalciciel katolickich szmat-chyba Cie to jara,skoro nadal tu jestes.

Gość gość
Wszyscy zlali Twoj temat studencie,bo prowo marne. Zostales tylko Ty i pan skadajacy Ci erotyczne propozycje. Chyba Cie to jara,skoro nadal tu jestes.

Gość gość
To ja z 23:09 Otóż moi rodzice się mną interesowali ale po prostu dawali żyć i nie tlamsili. Pomimo dużego luzu zawsze wiedzialam gdzie jest umiar, nauczylam się odpowiedzialności za swoje wybory. Nigdy nie bralam narkotyków, nigdy nie pilam alkoholu w wieku nastoletnim. Nauczylam się samodzielności. Rodzice pilnowali kiedy przekracza lam jakąś granice i rozmawialiśmy o tym zamiast karać, trzymać pod kloszem. I nie dziękuje bogu ( w którego nie wierze) tylko sobie i rodzicom, ze wychowali mnie na osobę odpowiedzialna, samodzielna i potrafiąca sobie poradzić w każdej sytuacji. Mialam jako nastolatka świetny kontakt z rodzicami i tak jest do dzisiaj.

Gość mama w depresji
Poproś informatyka aby sprawdził IP moje i tych innych osób to się przekonasz, że mówię prawdę.

Gość gość
Autor bedacy studentem na umowe zlecenie w kafeterii.pl poszedl spac,no prowo sie znowu nie udalo.

Gość gość
Studencino,zaniedbujesz swoja marna prowokacje,jarajac sie tylko moimi wpisami z zarzutami. Tak bardzo chcesz przekonac wszystkich,ze to nie prowo,ze nie zajmujesz sie swoja dyskusja. Juz masz w dupie,ze syn Cie nie kocha? Bo bardziej pekasz,ze ktos sie kapnal,ze zakladasz takie tematy raz w tygodniu. Kto tu wchodzi,ten juz to kojarzy.

Gość mama w depresji
Więc jeśli mi nie wierzysz sprawdź IP

Gość gość
Nie musze,widze Twoje tematy non stop. Musi Ci sie bardzo nudzic w wakacje. Ale intelektualnie nie blyszczysz,zawsze jest PROWO na jedno kopyto,powtarzasz sie juz. Pewnie masz tylko zawodowke. I pewnie placa Ci jak po zawodowce.

Gość mama w depresji
Nie przestało mnie to interesować, po protu wiem że nikt mi nie pomoże, więc chcę przynajmniej udowodnić że to nie jest prowokacja.

Gość gość
Autorze,idz sie brandlowac z krupskim,chociaz tyle bedziesz miec korzysci.

Gość mama w depresji
Nie, ponieważ jest on bardzo wulgarny i bezbożny. To może jednak sprawdzisz?

Gość gość
No i poszedl sie grzmocic z krupskim,czyli jednak to byl pedal nie matka psychopatka.

Gość mama w depresji
O czym mówisz?

Gość mama w depresji
Dobra wymiękam. Ale tamte tematy seryjnie nie były moje. I nie płacą mi jak po zawodówce, bo jestem w gimnazjum :) :)

Gość gość
faktycznie, macierzynstwo oglupia :-) dobrze ze ja nie mam dzieci