Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabymabojesie

cocomo w toruniu

Polecane posty

Gość chcialabymabojesie

Chyba nie było jeszcze takiego wątku mam nadzieję, bo chciałam się czegoś dowiedzieć o pracy akurat w moim mieście, chciałabym się zgłosić do pracy, ale muszę coś na początek wiedzieć, bo wiem, że pieniądze są spore, a jakbym chciała iść na kelnerkę to chyba ta praca się niczym nie różni od takiej zwykłej kelnerki w innym lokalu? Bo w Toruniu to wszędzie płacą jakieś grosze w lokalach lub klubach a napiwki to też nie wszystko, więc może ktoś może mi coś więcej powiedzieć?

Gość gość
A co studiujesz? i skąd przyjechałaś do Torunia???? zachowujesz się jak najgorsza wieśniara. Jak można szukać pracy w cocomo. Przecież tam będziesz zwykła szmatą która wyłudza kasę cyckami od pijanych facetów. ! swoją drogą ciekawe jak się prezentujesz bo tam przyjmują tylko petardy, odpuść sobie jeżeli chcesz mieć jeszcze do siebie jakikolwiek szacunek! serio

Gość gość
czuję się obrażona, bo ja pracuję w cocomo i nie uważam się za szmatę i żadna z pracujących tam dziewczyn też na takie miano nie zasługuje. Jestem barmanką, nie tańczę na rurce ani nic z tych rzeczy, dbam o bar i robię drinki, czy uważasz, że taka praca to dla wieśniar? no nie sądzę, pracuję jak barmanka w każdym innym lokalu, a zarabiam zdecydowanie więcej, wiem, bo mam znajome w innych klubach

Gość gość
jeśli masz ochotę pracować w toruniu, to najlepiej podejdź do biura, tam są dziewczyny, które prowadzą rekrutację i one wtedy wszystko Ci opowiedzą co i jak. W toruniu jest bardzo fajny klub, miła atmosfera, wiem z doświadczenia, bo zdarzyło mi się u nich pracować jakbyś chciała ode mnie uzyskać jakieś informacje to też zapraszam, na pewno podzielę się wrażeniami :)

Gość gość
W Toruniu na pewno poszukują promotorek, kierowniczki i kelnerek/barmanek bo widziałam plakat na drzwiach klubu, proponują świetne zarobki, więc warto się zgłosić :) sama się nad tym zastanawiam, bo praca jak każda inna a zależy mi na kasie w tym momencie...