Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schizofrenia paranoidalna?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22lata. Jestem zaniepokojona tym co wyprawia sie w mojej glowie. Czytalam jakis czas temu szukajac odpowiedzi na swoje absurdalne zachowania i zaczelam podejrzewac u siebie schizofrenie paranoidalna. Mam straszne kompleksy, uwazam sie za brzydka i idac ulica czy siedzac gdzies w knajpie, restauracji itp ciagle mam wrazenie ze wszyscy na mnie patrza, wyzywaja mnie, wysmiewaja. Wtedy zaczynam slyszec jakies szumy i natretne mysli ktore nakazuja mi bronic swojej godnosci. W tymże momencie zaczynam wpadac w amok i ublizac innym, odpowiadac na "zaczepki" niekiedy robiac z siebie totalna idiotke. Kiedy wyrzuce z siebie cala nienawisc i agresje to wraca mi zdrowy rozsadek :-O Kiedy siedze w domu i slysze ze idzie ktos ulica i rozmawia i komentuje jakas dziewczyne/kobiete/rzecz itp ze jest "brzydka" to mam natretne mysli ze to o mnie mowi. Kiedy gdzie kolwiek uslysze slowo "brzydka" to odrazu biore to do siebie i dostaje furii i wyzywam lub pokazuje srodkowy palec. Wiem ze to chore i nienormalne ale wtedy nie panuje nad soba, tak jakby ten wewnetrzny glos byl silniejszy i odbieral mi zdrowy rozsadek w tymze momencie.... Dodatkowo mam ogromna niechec, nienawisc wrecz do mlodych mezczyzn. Wewnetrzny glos nakazuje mi ich nienawidzic, gardzic nimi bo "oni gardza toba, maja za potwora wiec nie ponizaj sie milym zachowaniem a badz opryskliwa, nieprzyjazna, niedostepna"... Jest niewielu mlodych mezczyzn ktorych lubie i z ktorymi normalnie i milo rozmawiam- moj brat, narzeczony czy nasz "przyjaciel domu". A takto przy reszcie uruchamia sie moj "glos ostrzegawczy". Mam w dodatku takie fazy ze czesto fantazjuje o swojej "rownoleglej rzeczywistosci" ktorych mam ok 3.... Polega to na tym ze przy muzyce lub idac gdzies wyobrazam sobie i "przelatuje" umyslem i duchem do tego miejsca i "egzystuje" w nim, ukladajac sobie scenariusze swojego zycia tam... Kiedy tego nie zrobie chociazby raz dziennie to wpadam w smutek, pustke, depresje. Mam ogolna niechec do ludzi, nieufnosc, nienawisc a pozytywne odczucia niewykorzystane wzgledem ludzi przelewam na zwierzeta i bardzo je kocham, mam instynkty maciezynskie wobec nich, potrzebe altruizmu, opieki nad nimi. Do tego mam zawod o charakterze opiekunczym ale co dziwne do starszych ludzi nie czuje niecheci, nienawisci i jestem wobec nich tak samo przyjaznie nastawiona jak w stosunku do zwierzat. Moj narzeczony jest zly za moje zachowania, twierdzi ze nie da sie ze mna nigdzie wyjsc bo zaraz przynosze mu wstyd, ze wyzywam innych i zachowuje sie jak wariatka. Kaze mi isc do psychologa ale ja wiem ze psycholog nic mi nie pomoze bo to raczej nie jest zaburzenie duchowe a psychiczne. Boje sie ze mam schizofrenie paranoidalna... Boje sie brania neuroleptykow bo z natury mam bardzo niskie cisnienie, dlugo spie itp a chorujac jakis czas temu na depresje i bezsennosc musialam brac leki przeciwdepresyjne i nasenne i obnizaly mi do tego stopnia cisnienie ze nastepnego dnia mialam 86/50 i ciagle spalam, krecilo mi sie w glowie a kawy nie pomagaly :-O boje sie ze neuroleptyki obnizalyby mi je tak samo bardzo :-O czy ktos z was choruje na ta chorobe i moze mi cos wiecej na jej temat powiedziec?

Gość gość
siedzac gdzies np w knajpie gdzie jest wiele grupek mlodych mezczyzn czuje to samo co ten gosc w tym filmiku : http://www.dailymotion.com/video/x1db4tj_schizofrenia-paranoidalna-lecznie-objawy-przyczyny_lifestyle dostaje szalu, kreci mi sie w glowie, skacze tetno i cisnienie, robi sie goraco i wpadam w amok bedac nieobliczalna i bardzo agresywna... az mi wstyd ze tak sie zachowuje, ze mam takie napady... ale wiem ze musze sie wybrac do psychiatry i cos z tym zaczac robic :( :-O

Gość gość
EE gosc w tym filmiku jest mocno ululany juz widzi podwójnie he he

Gość KrzysiekDamian
a Ja wam proponuję poczytać o ukierunkowanych celach, tzw Targeted Individuals, których można liczyć w tysiącach, setkach tysięcy na całym świecie, których objawy pokrywają się ze schizofrenia paranoidalną. Fakty do których doszedłem na ten temat sa tak niesamowite że aż trudno w nie uwierzyć, ale w pewnych przypadkach jak mój nie ma innej możliwości. Istnieje wiele stowarzyszeń ofiar Elektronicznego Torturowania, Gang Stalkingu, polecam chociażby stronę www.stopeg.com, blog autora tej strony, który jest Targeted Individual od 11lat http://www.petermooring.nl/blog/?page_id=2#about_victimscontactingme Wpisz na YouTube Targeted Individual i okaże się że ofiar z objawami paranoi jest bardzo dużo. Najlepsze w tym jest to, że psychiatrzy nie biorą pod uwagę wyników prac naukowców, czy odtajnionych dokumentów rzadowych, jak chociażby z 2006 z USA stwierdzający że rząt USA przyczyniał się do wywoływania głosów w głowie u ludzi, testował urządzenia elektromagnetyczne, wpływające na nasz umysł, zachowanie, emocje, stan zdrowia, apatie, złość, temperaturę ciała i wiele więcej. To nawet nie jest żart, witam w cywilizacji śmierci. Tortury i zdalne osaczanie głosem radiowo-hipnotycznym do głowy, podprogowo, staje się codziennością, a biorą w tym udział nawet wasi najbliżsi, w co trudno będzie wam uwierzyć. Powiedzenie że lepiej szczerzy wrogowie niż fałszywi przyjaciele nabiera większego znaczenia. Możesz się ze mną skontaktować, bardzo bym chciał coś więcej wyjaśnić, czuję i wiem, że mamy bardzo wiele wspólnego, tym bardziej że zdaje się że nie wiesz jak działa technologia z któej korzystają by wywołać Ci określone objawy paranoi, chciałbym podnieść Twoją świadomość jeśli mi na to pozwolisz. kooperacjanamocypaktu(at)gmail.com mam skype, możemy porozmawiać.

Gość gość
do usunięcia

Gość gość
A ty to bys tylko wszystko usuwała,a wiesz chciaz skad on sie tam wział???