Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaHelena

po co ciągle otwierasz ten sam temat??

Polecane posty

Do autora który co moment owiera tematy typu jak to źle jest w uk. Po co takie bzdury piszesz? Ciągle zakładasz temat jak źle jest w uk i pierdzielisz,marudzisz? Nie podoba sie za granicą? Nie pasuje? Nie wyszło? To wypierdalaj do polski i nie zaśmiecaj forum durnotami,bo jest dużo polaków co tu mieszkają,cieszą sie,udalo sie im i tyle. A że tobie nie poszło,to trudno!! Jak tak uwielbiasz tą polske,to siedz tam,pracuj i nie marudz.

Gość gość
ta nudzi sie nnie ma roboty tylko tu wylac zale moze najlepszy jest ten co o ukainie pisze tez posrany dobrze a tenn nieudacznik co nie moze na pol etatu znalezc nic , ahhaha

Gość gość
ja też nie mogę wyjść ze zdumienia, że przyjeżdżają ty tacy durnie co ani be ani me po angielsku, żadnych umiejętności, żadnych chęci do podniesienia kwalifikacji ale za to jakie pretensje, że nie ma dla nich pracy! przecież Anglicy powinni zesrać się ze szczęście, że oni raczyli w ogóle tu przyjechać - już z automatu powinna im się należeć dobra praca i mieszkanie - żałosne!

Gość gość
to jest osoba która jest tu od miesięcy. Ten ktoś (raz pisze jako kobieta, innym razem jako facet) przyjechała do UK w vanie, bez języka i miała pretensje, że mieszkanie załatwione przez agencję to był mały pokój w jakimś brzydkim budynku. I jeszcze nikt nie dał pieniędzy na bilet powrotny, biedaczysko....

Gość gość
Zajebiscie, skąd się biorą tacy kretyni? Jak przyjechała po studiach, z biegłym angielskim to nie miałam takich oczekiwań i zacelam od pracy w pubie. Nie rozumiem co ci ludzie sobie wyobrażają -- czerwony dywan i fanfary, bo Polska chrystusem narodów?!

Gość sherieee
No też właśnie zauważyłam po stylu pisania,godzinach dodawania postów,że to musi być ta sama osoba. Tylko jak ją pytam o co chodzi,czemu tak sądzi to milknie i bum nowy-ten sam temat albo obrażać zaczyna i od beneficiarzy wyzywa. I zaczynam mieć wrażenie,że temu autorowi to na prawde bardzo w uk nie poszło.bo czy ktoś go zmusi do pracy za minimum?-nie. Owszem,sa kontrakty 0godzin,ale ktoś mu karze taki brać?-nie Jest dużo pracy za wyżej niż minimum i idzie życ lepiej i godniej niz w pl. A ten pewnie zero ogarnięcia,zero jezyka,trafił gdzieś z agencji do fabryki i teraz 'mści' sie wypisujac głupoty.

Gość gość
macie coś do ukraińców. może i żyje się tu nie najbogaciej ale tak ciepłych , miłych i gościnnych ludzi jak tu niema. a u was co jakieś jobseeker allowance child benefit z****** powiem wam jedno poszoł na ch*j. idy na ch*j.

Cóż za wysoka kultura osobista :-D wow :-D Z taką znajomością słów nic dziwnego,że w uk ci nie wyszło,bo nikt tu takiego chamstwa nie toleruje,jedynie taki polski plebs jak ty.

Gość gość
a ty od rana do wieczora na tym forum jak ta sheriee co ma siec (hahaha - nie chce podac nazwy tych sklepow) polskich sklepow a siedzi bezrobotna picza 24 na dobe na necie :D dorobilas ie jedna z driga wylacznie laptopka i to przywiezionego z Polski :) Ten kto sie dorobil to nawet osrac nie chce tego forum :D

Widać po twoich wpisach,że to co ty sie dorobiłaś to pusta mózgoczaszka. No i siedze na necie,bo lubie. Wcześniej pracowałam,teraz jestem na macierzyńskim i czytam te twoje pierdoły co piszesz na temat polaków w uk i mam niezłą beke z twojej gównianej wiedzy o tym co sie dzieje w uk.

Gość gość
O tak, banderowcy sa bardzo milymi ludzmi. Szczegolnie kiedy noca z widlami do twojego domu wchodza. Debil!

Gość gość
AnnaHelena, po twoich wpisach odrazu widac ze jestes prosta, niewyksztalcona baba. Jak by ci nikt nigdy nie powiedzial, to po przecinkach czy tez innych znakach interpujkcyjnych, zawsze dajemy przerwe czyli spacje. Zapamietaj to sobie, bo w jednym twoim zdaniu widac cale twoje CV.

Gość gość
Prosta baba z PGR zachlysnieta Uk na maksa. Poznac od razu tepa dzide z wiochy bialostockiej. Staz w UK nie wiecej jak miesiac :D

Gość gość
Ja bym szybciej rzekl z lubelskiej badz rzeszowskiej, taka to odrazu czuc z kilometra.

Gość gość
dlaczego aż tak nienawidzicie ludzi, który podoba się życie w UK??? wszyscy mają żyć i czuć tak jak wy? wszystkim ma się podobać katolicka zacofana Polska???

Gość gość
Bo nie lubimy emigrantow, tych zdrajcow. Ciezko to tak zrozumiec?

No nareszcie! Dziękuje za odpowiedź! Nie można było tak od razu napisać,że macie halo do tych co polske 'zdradzili' tylko pisać bełkot? Ja sram na ten kraj i na tuska. Wyjechałam nieco ponad 3 lata temu,jeszcze ani razu od tamtej pory w pl nie byłam i sie nie wybieram. I jestem dumna z bycia 'zdrajcą' swojego kraju,bo to co sie w pl dzieje to syf,bieda,kłamstwo,brak perspektyw,podatki-nic dobrego!

Gość gość
jeszcze na kolanach bedziesz zapierdalac do polski jak cie anglicy wypierdola z anglii :D

Gość gość
AnnaHelena napisz mi swoj postkod to osobiscie przyjade i cie naprostuje troche.

Wypierdolić to mnie wypierdoliły polskie zasrane realia. Jak dla mnie to powinien ten kraj wogóle z mapy zniknąć. Nigdy tam nie wróce,to wiem na pewno.

Gość gość
Dobrze ze takie AnnyHeleny wyjechaly z Polski. Przynajmniej kraj sie oczyszcza z nieudacznikow zyciowych.

Odwrotnie. W kraju zostają same leszcze i nieudacznicy którzy dają sie wykożystywać przez polski rząd,płacić podatki od wszystkiego co sie da,marnie zarabiać i upadać niżej i niżej codziennie. A taki tusk siedzi i ma beke z was,a Niesiołowski poleca szczaw i mirabelki dla głodujących haha. Ci co są mądrzy już dawno powyjeżdżali gdzie sie da i tak oto w polsce zostały same szaraki i obiboki.

Gość gość
jednak tepa dzida z ciebie po szkolce wiejskiej. naucz sie pisac najpierw bez bykow orto, albo wypierdalaj na fora angielskie.

Gość gość
10/10!!! i do tego obiboki ziejące jadem - sami by wyjechali ale nie mają dokąd i za co więc siedzą i plują z zazdrości na tych co im się udało!!!

Gość gość
Gdzie by wyjechali, do tego gowna zwanego UK? Sam tu jestem juz kilka lat i sie taplam w tym gownie. Mam nadziej ze juz niedlugo.

Gość gość
ja jestem juz kilkanascie lat w tym syfie, zwanym anglia, wystarczy tego bangladeszu dla ubogich, jade na swoje, na swoje ziemie z wielka radoscia i duma.

Gość gość
najgorsze szmaciska sraja do swego gniazda.

Droga autorko jeżeli w jednym poście trzy razy piszesz Polska i za każdym razem z małej litery to z całym szacunkiem ale Ty lepiej zostań tam gdzie jesteś i nie wracaj . Rozważ też opcję całkowitej asymilacji z nową ojczyzną i może nie pisz już więcej po polsku . Dziękuję

Gość gość
dzisiaj banderowcami są ci z uk a nie ukraińcy tylko tamci wysysają życie z człowieka pomalutku jak pijawki a jak sie nie podoba na twoje miejsce czeka 100 chętnych oh tak uku tak tu jest.