Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama_12

MAMY prosze o opinie

Polecane posty

Gość tez mama_12

Czy wasze dziecki uzywaly jumperoo?? to takie jakby siedzonko zamocowane na gumkach w ktorym dziecko moze sobie poskakac (nie wiem czy ma to polska nazwe). Sytuacja wyglada mniej wiecej tak: wczoraj odwiedzila mnie tesciowa wlasnie z tym sprzetem. Kiedys rozmawialysmy luzno na temat tego typu zabawek i powiedzialam ze ja takich rzeczy nie kupilabym bo nie maja za dobrej opinii ortopedow (troche sie naczytalam ze dziecko ma zly nacisk na stawy itd). No a wczoraj niespodzianka...Powiedzialam ze przeciez nie chcialam takiego sprzetu. A ta na to : opinie opiniami ale niech dziecko ma troche zabawy :/ Czy wasze dzieci tego uzywaly i nic im nie jest??? Naprawde chcialabym wierzyc ze przesadzam i nie obrazac tesciowej wiec czekam na opinie.

Gość tez_mama12
??

Gość gość
wg mnie nie masz sie czego obawiac, pod warunkiem ze dziecko nie bedzie w tym siedzialo non stop. jak nie masz co z dzieckie zrobic jak np chcesz obrac ziemniaki czy ugotowac obiad to ok. na krotki czas nie masz sie czego obawiac, a dziecko i tak długo z tego korzystac nie bedzie to szybko stanie na nogi

Gość tez_mama12
synek ma dopiero 5mcy wiec nawet nie wiem czy moglabym go juz w to wsadzic. podobno jedyny wymog producenta to trzymanie glowy prosto. Ahhhh te niechciane prezenty- wiecej problemu niz przyjemnosci :/

Gość gość
mysle ze jak dziecko bedzie umialo samo siedziec to dopiero wtedy mozna bedzie go do tego wsadzic :)

Gość gość
To nie jest problem. Po prostu nie uzywaj i tyle. Ja fostalam od tesciowej chodzik i stal nierozpakowany bo nie widzialam potrzeby korzystania z niego.