Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety juz tak mają, całe życie o czymś marzą a zdecydują się po 15 latach :]

Polecane posty

Gość gość

I tak w końcu na 40 urodziny zdecydowałam się kupić w końcu porządny ekspres do kawy. Wiem, nie jest to jakiś ogromny wydatek.. ale zawsze albo nie miałam akurat pieniedzy na zbyciu albo niedługo czekała mnie przeprowadzka i nie chciałam dokładac sobie kolejnych sprzetów albo po prostu nie miałam czasu poszukac i zdecydowac sie na coś konkretnego. W końcu chce spełnic swoje marzenie o idealnej kawie z pianką, pitej o poranku w ogrodzie... :) Aż się rozmarzyłam :)) Juz trochę szukałam i czytałam ale ciekawa jestem waszych opinii... Macie ekspresy w domu? Jesteście z nich zadowolone czy kupiłybyście inny? (Z góry dziekuję za opinie:) )

Gość gość
Nikt nie doradzi? :)

Gość gość
Ja tak zwlekałam z 10 lat żeby sobie kupić robota kuchennego :P Na Twoim miejscu też brałabym jakiś ciśnieniowy z dobrym młynkiem.

Gość gość
ja nigdy nie mialam, a zawsze chcialam miec :P tez chetnie sie dowiem na co warto zwrocic uwage. moze jednak w koncu sobie kupie. czasem cos sie jednak nalezy od zycia :) śmieszki

Gość gość
Ja wybierałam z mężem w tamtym roku to mogę Ci co nieco powiedzieć. Lepiej od razu kupić porządny niż wkładać później kupe hajsu na naprawę. Fajnie jak w tym ciśnieniowym ekspresie jest młynek ceramiczny bo ziaren Ci nie bedzie przypalał - jak ekspres przypala ziarna to kawa jest taka gorzka i bez aromatu :/ I zdecyduj od razu jaką kawe będziesz najczęsciej piła, jak mleczną to radziłabym Ci kupić ekspres z pojemnikiem do spieniania mleka - nie trzeba sie męczyć osobno ze spienianiem, tylko raz, dwa i kawa gotowa. Mam nadzieję, że trochę pomogłam.

Gość gość
Kup philipsa, on się na pewno nie będzie psuł. Ja mam moltio właśnie z takim młynkiem, bardzo fajny jest.

Gość gość
Tylko nie kupuj kapsułkowego, ja tak żałuję że to zrobiłam