Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek1254

Aquilamed Opinie

Polecane posty

Gość gość
W wyniku dokonanej prezentacji urządzenia i jego funkcji oceniam go bardzo pozytywnie. Ulokowanie tak wielu funkcji służących na utrzymanie czystości w mieszkaniu świadczy o jego wysokim poziomie technicznym. Skuteczność jego pracy mięliśmy okazję widzieć i potwierdzić. Urządzenie zasługuje na rozważenie możliwości jego posiadania.

Gość gość
Urządzenie jest wielofunkcyjne, doskonale sprawdza się w domowych porządkach, wykonuje doskonale i dokładnie wszystkie czynności, nawet pranie firan,. Jestem pod dużym wrażeniem, funkcyjności urządzenia i efektów tych czynności. Również pai która prezentowała urządzenie była miła i przekonująca.

Gość gość
Na prośbę handlowca, który był u nas dwa tygodnie temu wystawiam swoją opinię na temat Ritello które zakupilismy. Rewelacyjny produkt, który powinien być w każdej rodzinie. Niezbędna rzecz której funkcje poznajemy codziennie na nowo. Zachęcamy do zakupu.

Gość gość
Widziałam Ritello wczoraj i jestem zachwycona. Gdyby nie to, że samotnie wychowuję 2 dzieci to z pewnością byłabym szczęśliwą posiadaczką tego cuda. Nie stać mnie w obecnej sytuacji a taki zakup chociaż nie ukrywam że jest mi z tego powodu bardzo przykro. Moje dzieci mają alergię i to przez to głównie powinien ten odkurzacz u nas zostać. Na pewno w przyszłości, będę miała Ritello. Nie mogę sobie wybaczyć jako matka że pozwalam spać w takim brudzie.

Gość gość
Prezentacja urządzenie Ritello została przedstawiona w profesjonalny sposób,. Prowadzący prezentację pracownik w interesujący sposób. Byliśmy dzięki niemu zainteresowani wszystkimi funkcjami.

Gość gość
Widziałam Ritello wczoraj i jestem zachwycona. Gdyby nie to, że samotnie wychowuję 2 dzieci to z pewnością byłabym szczęśliwą posiadaczką tego cuda. Nie stać mnie w obecnej sytuacji a taki zakup chociaż nie ukrywam że jest mi z tego powodu bardzo przykro. Moje dzieci mają alergię i to przez to głównie powinien ten odkurzacz u nas zostać. Na pewno w przyszłości, będę miała Ritello. Nie mogę sobie wybaczyć jako matka że pozwalam spać w takim brudzie.

Gość gość
Bardzo sprytne, funkcjonalne i ułatwiające w życie urządzenie. Bardzo pomocne w codziennym funkcjonowaniu gospodarstwa domowego. Prezentacja wyczerpująco pokazała nam funkcje jakie posiada urządzenia. Cudowna moc sprzątania, prania toto co dla nas jest najważniejsze!

Gość beattris
Woow. Przed chwilą kupiłam Ritello. Cóż to ludzie nie wymyślą. W końcu zniknie brud z mojego domu który był codziennie mimo sprzątania. Ja odkurzałam a kurz był, już wiem skąd. Nigdy więcej nie użyję odkurzacza workowego. Prawdopodobnie przez niego ja i mój synuś mamy alergię. Od dziś nie będę miała wyrzutów sumienia bo wiem że zrobiłam wszystko aby mieć idealne środowisko które będzie nam sprzyjać. Każdy musi mieć Ritello bez względu na wiek i wysokość dochodów. Ritello mało prądu bierze i nie wymaga innych nakładów finansowych. Nie ma worków i części wymiennych. Polecam z ręką na sercu każdemu.

Gość gość
Witam serdecznie, cieszę się że do tylu pozytywnych komentarzy od świadomych ludzi mogę dodać i swój. Ritello to zupełnie inny sposób na życie :) Jeśli jesteście Państwo zainteresowani bezpłatną i niezobowiązującą prezentacją na ternie woj.mazowieckiego zapraszam do kontaktu: eszlufik@gmail.com Jeśli nie wierzycie w powyższe komentarze, tym bardziej poproszę o kontakt :)

Gość gość
Czytam te opinie bo był u mnie dziś P. Maciej z Elbląga. Urządzenie rzeczywiście rewelacyjne pod każdym względem. Teraz jestem pewna, że chcę je mieć :)

Gość gość
g****o, g****o, g****o bez komentarza

Gość jolkajolkajolka
kasia się napracowała tyle pozytywnych wpisów dochodzi dziewucha do wprawy rozwija sie

Gość gość
Ile kosztuje zatrudnienie osób które wypisują takie piękne, cudowne komentarze? płacicie im od sztuki, czy na miesiąc? mają opłacony ZUS?

Gość gość
Chętnie poczytałbym prawdziwe opinie na temat odkurzacza. Taka propaganda tylko zniechęca do zakupu. Nawet najlepszy produkt ma jakieś wady, a tu 3 strony opinii prawie identycznych - podobny styl pisania w przeciągu bardzo krótkiego czasu. Może napisze ktoś rzetelną opinię np na temat funkcji prania czy też wad odkurzacza.

Gość muniekk
Nie warto. Mnie naciągnął pan domokrążca, i zakupiłem ten cud techniki. Odkurzacz jak odkurzacz, miał być lepszy niż Rainbow, a w ciągu dwóch lat dwa razy był w serwisie. Co do prania dywanów, to szkoda słów. Podczas prezentacji pan handlowiec dzwoni do "szefa", że w domu alergia, że trzeba zejść z ceny, że da zniżkę , jak zabierze stary zakurzacz, takie słodko przedstawienie. Lepiej kupić sobie jakiegoś zelmera, albo coś podobnego, z filtrem wodnym za 1000 zł, a resztę przeznaczyć na wakacje. Pozdrawiam

Gość bzanek
Jak rozumiem odkurzacz Ritello i Aquilamed to dokładnie te same odkurzacze przeczytałem te wszystkie posty odkurzacz o tak złych opiniach i przede wszystkim z tą złą opinią o sprzedawacach nie kupiłem chciałem się najpierw zapoznać z tym co inni sądza o tym odkurzaczu dziś już wiem że nie kupię tego ritello

Gość gość
Hej. Czy ktoś korzystał z wyjazdu w zamian za obejrzenie prezentacji odkurzacza hyla?

Gość gość
Moim rodzicom parę lat temu jakiś debil wcisnął to g****o za ok 6000zł razem z zestawem garnków. Teraz jest problem, żeby to "coś" za 1000zł sprzedać. Nie wiem jak oni mogli dać się tak nabrać...Gdybym tylko był wtedy w domu...Lepiej kupić jakiś firmowy odkurzacz za 1000zł i resztę zostawić w kieszeni, niż napychać kieszeń oszusta jeżdżącego nową furą i mającego złoty zegarek dostany w prezencie od szefa :/ NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!! NIE KUPOWAĆ!!!