Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek1254

Aquilamed Opinie

Polecane posty

Gość gość
Https://www.facebook.com/Aquilamed.Ritello.Wroclaw/photos/a.1470593596506515.1073741829.1467121643520377/1479422332290308/?type=1&theater Polecam świetny wpis o aromatyzacji którą można wykonać urządzeniem Ritello.

Gość gość
W wyniku dokonanej prezentacji urządzenia i jego funkcji oceniam go bardzo pozytywnie. Ulokowanie tak wielu funkcji służących na utrzymanie czystości w mieszkaniu świadczy o jego wysokim poziomie technicznym. Skuteczność jego pracy mięliśmy okazję widzieć i potwierdzić. Urządzenie zasługuje na rozważenie możliwości jego posiadania.

Gość gość
Urządzenie jest wielofunkcyjne, doskonale sprawdza się w domowych porządkach, wykonuje doskonale i dokładnie wszystkie czynności, nawet pranie firan,. Jestem pod dużym wrażeniem, funkcyjności urządzenia i efektów tych czynności. Również pai która prezentowała urządzenie była miła i przekonująca.

Gość gość
Na prośbę handlowca, który był u nas dwa tygodnie temu wystawiam swoją opinię na temat Ritello które zakupilismy. Rewelacyjny produkt, który powinien być w każdej rodzinie. Niezbędna rzecz której funkcje poznajemy codziennie na nowo. Zachęcamy do zakupu.

Gość Strońscy
Widziałam Ritello wczoraj i jestem zachwycona. Gdyby nie to, że samotnie wychowuję 2 dzieci to z pewnością byłabym szczęśliwą posiadaczką tego cuda. Nie stać mnie w obecnej sytuacji a taki zakup chociaż nie ukrywam że jest mi z tego powodu bardzo przykro. Moje dzieci mają alergię i to przez to głównie powinien ten odkurzacz u nas zostać. Na pewno w przyszłości, będę miała Ritello. Nie mogę sobie wybaczyć jako matka że pozwalam spać w takim brudzie.

Gość gość
Prezentacja urządzenie Ritello została przedstawiona w profesjonalny sposób,. Prowadzący prezentację pracownik w interesujący sposób. Byliśmy dzięki niemu zainteresowani wszystkimi funkcjami.

Gość kopec dorota
Bardzo sprytne, funkcjonalne i ułatwiające w życie urządzenie. Bardzo pomocne w codziennym funkcjonowaniu gospodarstwa domowego. Prezentacja wyczerpująco pokazała nam funkcje jakie posiada urządzenia. Cudowna moc sprzątania, prania toto co dla nas jest najważniejsze!

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z prezentacji która odbyła się u mnie w domu. Jest to urządzenie przydatne szczególnie dla alergików. Idealnie nadaje się do filtracji i chłodzenia powietrza. Prezentacja była przeprowadzona bardzo treściwie, fachowo i wyczerpująco, przekonana jestem do tego sprzętu lecz na razie nie stać mnie finansowo.

Gość gość
Prezentacja czytelna i ciekawa. Samo urządzenie interesujące i bogate w funkcje. Znalazłoby zastosowanie w wielu mieszkaniach.

Gość gość
Woow. Przed chwilą kupiłam Ritello. Cóż to ludzie nie wymyślą. W końcu zniknie brud z mojego domu który był codziennie mimo sprzątania. Ja odkurzałam a kurz był, już wiem skąd. Nigdy więcej nie użyję odkurzacza workowego. Prawdopodobnie przez niego ja i mój synuś mamy alergię. Od dziś nie będę miała wyrzutów sumienia bo wiem że zrobiłam wszystko aby mieć idealne środowisko które będzie nam sprzyjać. Każdy musi mieć Ritello bez względu na wiek i wysokość dochodów. Ritello mało prądu bierze i nie wymaga innych nakładów finansowych. Nie ma worków i części wymiennych. Polecam z ręką na sercu każdemu.

Gość gość
Urządzenie jest rewelacyjne. W 100% przydatne w gospodarstwie domowym. Bardzo szybko można uporać się z generalnymi porządkami, odświeżyć mieszkanie, nawilżyć, spać w czystym, pachnącym mieszkaniu.

Gość Sicek
Moja babcia ma Ritello z którego jest bardzo zadowolona. Pożycza nam do domu raz w miesiącu aby tatuś mógł wyczyścić łózka i odświeżyć z brudu powietrze. Lubimy zapach po Ritello który czujemy dwa dni.

Gość gość
Urządzenie Ritello jest wspaniałym urządzeniem. Prezentacja została przeprowadzona w sposób profesjonalny. Pan prowadzący zainteresował mnie urządzeniem, oraz bardzo dobrze pokazał funkcjonowanie samego urządzenia.

Gość gość
prezentacja urządzenia czytelna i ciekawa. Samo urządzenie interesujace i bogate w funkcje. znalazłoby zastosowanie w wielu mieszkaniach

Gość gość
Prezentacja urządzenia Ritello, którą przeprowadził Pan Krzysztof, była bardzo pouczająca, oraz merytorycznie doskonała. Zaprezentowane urządzenie jest ze wszech miar doskonałe, a zaprezentowany sposób prezentacji był wręcz doskonały. Dziękujemy Panu Krzysztofowi za poświęcony czas, i gratulujemy za doskonałą prezentację. Z poważaniem Z. Sałata

Gość gość
Jestem pozytywnie zaskoczona urządzeniem Ritello, rewelacyjny dla alergików. Na pewno w przyszłości skorzystam z tego urządzenia. Prezentacja przeprowadzona bardzo fachowo i sympatycznie. Jolanta Mielus

Gość gość
Urządzenie Ritello jest wspaniałym urządzeniem do sprzątania. Prawdziwa pomoc w sprzątaniu. Dla alergików jest wspaniała usuwa wszelki kurz oraz nawilża powietrze. Jestem zachwycona tym urządzeniem. Prezentacja była miła i ciekawa.

Gość gość
Urządzenie Ritello jest dobrym ekonomicznym i rewelacyjnym urządzeniem. Pomocny w robieniu porządków w mieszkaniu. Doskonale odświeża pomieszczenia. Może również służyć jako klimatyzator w letnie dni. Polecany w dużej mierze dla alergików. Doskonale usuwa kurz przy czym odpowiednio nawilża powietrze. Jestem zadowolona z tego urządzenia i na pewno poleciłabym go osobom trzecim. Prezentacja była zrozumiała i jestem z niej zadowolona. Elżbieta Żurawek opinia z moim zdjęciem jest na Fb pod tym linkiem https://www.facebook.com/Aquilamed.Ritello.Wroclaw/photos/a.1474920672740474.1073741830.1467121643520377/1486715951560946/?type=1&theater

Gość gość
Jestem zadowolona z prezentacji u mnie w mieszkaniu urządzenia sprzątającego i naczyń kuchennych. Jestem osobą z astmą oskrzelową i urządzenie to bardzo podoba mi się. Mam również w domu kota. Trzepak to też bardzo fajne urządzenie. Zakup tego urządzenia muszę przemyśleć ze względów finansowych. opinia moja ze zdjęciem na FB pod linkiem... https://www.facebook.com/Aquilamed.Ritello.Wroclaw/photos/a.1474920672740474.1073741830.1467121643520377/1486935194872355/?type=3&theater

Gość gość
Uważam, że zaprezentowane urządzenie posiada tak dużo funkcji gwarantujących utrzymanie czystości oraz funkcji medycznych że określam go mianem rewelacyjne na miarę XXI wieku. Spełnia wszystkie oczekiwania.

Gość gość
Pani prowadząca prezentację bardzo dokładnie pokazywała wszystkie funkcje urządzenia. Nawet nie byłam świadoma w jakim brudzie przebywam i co wdycham. Zakup tego urządzenia na pewno jest dobrą inwestycją.

Gość gość
Prezentacja, która odbyła się w moim mieszkaniu była bardzo dokładnie zaprezentowana przez panią prowadzącą . Urządzenie bardzo mi się podobało-funkcja medyczna.

Gość Sawicki
Urządzenie posiada wiele ciekawych funkcji, najbardziej podobają nam się opcje medyczne i zapachowe.

Gość krysia_nik
Jesteśmy po prezentacji Ritello. Urządzenie zrobiło na nas bardzo bardzo duże wrażenie. Coś niesamowitego. Pierwszy raz spotkałam się z czymś do czego wlewamy zapach po zapachu a zawsze czuć ten końcowy. Nadal niewiem jak to możliwe a jednak. Widziałam na własne oczy. Zapach nadal czuć choć minęło 6 godzin. Kupiliśmy bez wahania na raty które są bardzo korzystne

Gość gość
Podzielam zdanie wszystkich tu Państwa. Ritello to najlepszy odkurzacz jaki widziałam. Codziennie go używam, nie mam zastrzeżeń co do jego funkcjonalności. Najważniejsze dla mnie jest to że jak sprzątam to z tylu nie śmierdzi i nie wywala brudu tak jak w workowym odkurzaczu. Bardzo jesteśmy zadowoleni z inhalacji do przeprowadzenia której władamy gorąca wodę i sporo amoku. Efekt jest natychmiastowy. Nie mamy alergii ale polecamy dla tych co chorują na tą chorobę. Ritello sprawdzi się w domu alergika!

Gość gość
Jestem zadowolony z przeprowadzonej u mnie w mieszkaniu prezentacji figurującego urządzenia oraz zestawu naczyń kuchennych. Właściwość przedstawionego odkurzacza odpowiada osobom cierpiącym na alergię dróg oddechowych. Odkurzacz byłby potrzebny mojemu synowi Mirosławowi zamieszkałego w Brachowie w mieszkaniu gdzie przebywają trzy koty i pies. Również przepadł mi do gustu trzepak. O nabyciu przedstawionych prezentacji podejme decyzje po ustaleniu możliwości finansowych. Właściwość urządzenia Ritello rozwiązuje wiele problemów zdrowotnych.

Gość gość
Jestem zadowolony z przeprowadzonej u mnie w mieszkaniu prezentacji figurującego urządzenia oraz zestawu naczyń kuchennych. Właściwość przedstawionego odkurzacza odpowiada osobom cierpiącym na alergię dróg oddechowych. Odkurzacz byłby potrzebny mojemu synowi Mirosławowi zamieszkałego w Brachowie w mieszkaniu gdzie przebywają trzy koty i pies. Również przepadł mi do gustu trzepak. O nabyciu przedstawionych prezentacji podejme decyzje po ustaleniu możliwości finansowych. Właściwość urządzenia Ritello rozwiązuje wiele problemów zdrowotnych.

Gość gość
Prezentacja na wysokim poziomie estetycznym. Osoba prowadząca zaciekawiła nie tylko mnie, ae również dzieci, które chętnie uczestniczyły w spotkaniu. Urządzenie jest naprawdę bardzo dobre i widać skuteczność działania jego oraz duże możliwości. Na pewno warte zakupu. Widać różnicę w sprzątaniu tym odkurzaczem.

Gość gość
rządzenie Ritello jest wspaniałym i wielofunkcyjnym urządzeniem, to prawdziwa pomoc w sprzątaniu, odświeżaniu i oczyszczaniu powietrza, przy tym pomieszczenia można tatem nawet chłodzić. Dla alergików to rewelacyjne, gdyż usuwa wszelki kurz, przy tym odpowiednio nawilża powietrze. Jestem zachwycona, zawsze o czymś takim marzyłam to prawdziwa pomoc, wszystkim polece. Prezentacja była prowadzona fachowo i wyczerpująco.