Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To amerykański Stinger najemników strącił samolot malezyjski nad Ukrainą?

Polecane posty

Gość gość

Wciąż trwają domysły, kto zestrzelił i czy przez pomyłkę czy celowo. Mówi się, że to prowokacja Ukraińców, że separatyści, ale wciąż nie ma pewności, bo wszyscy sieją propagandę, polskie bezmyślnie spolegliwe media również, kiedy dowiemy się prawdy?

Gość gość
to rosyjskie wojsko strąciło samolot

>>>to rosyjskie wojsko strąciło samolot<<< Na czym tajemniczy gościu opierasz swoją tezę? O pancernej brzozie, czołgach strzelających do odrzutowców itp. rzeczach też nam napiszesz :D ?

Gość gość
misio1 spier/dalaj durny kacapie :o kto ci płaci za te idiotyzmy? ambasada rosyjska?? czy wydalasz to z własnej głupoty ??

Gość gość
wciąż jestem ciekaw :P

Gość gość
Stinger :D Na takie wysokości to tylko profesjonalny zestaw rakiet ziemia-powietrze. Takie zestawy to mają Rosjanie.

Gość gość
jak napiszę, że to na pewno faszystowski, banderowski sponsorowany przez USA rząd kijowski z nazistą Poroszenko na czele jest odpowiedzialny za strącenie samolotu, to kto udowodni, że nie? :P

>>>Stinger Na takie wysokości to tylko profesjonalny zestaw rakiet ziemia-powietrze. Takie zestawy to mają Rosjanie.<<< Zestawy p/lot mogące zestrzelić odrzutowiec, lecący na wysokości 11km, mają w tamtym rejonie, tylko pogranicznicy ukraińscy i rosyjscy. Gdyby Rosjanie strzelali, to oglądalibyśmy właśnie, nagranie tego strzału, wykonane przez hamerykańskiego satelitę, który przez cały czas patroluje tamten rejon. Hamerykanie nie chcą pokazać nagrania z katastrofy malezyjskiego samolotu, więc chyba WSZYSTKO JEST JASNE :(.

Gość gość
Ja. Sami się przyznali tylko potem gdy spostrzegli, że to nie transportowiec to pousuwali.

Gość gość
misio, myslalam, ze jestes madrzejszy, juz cie nie lubie

>>>Ja. Sami się przyznali tylko potem gdy spostrzegli, że to nie transportowiec to pousuwali.<<< Tak usłyszałeś w mediach. Samolot leciał korytarzem powietrznym, z którego CIĄGLE korzystają odrzutowce. Dlaczego postanowili zestrzelić akurat ten i akurat wczoraj? Poza tym ukraińskie ANtki z Banderowcami, latają ździebko niżej :D, jakieś 6km niżej :D :D :D.

>>>misio, myslalam, ze jestes madrzejszy, juz cie nie lubie<<< Nie wiem kim jesteś, więc nie wiem co straciłem. x Wiem za to, że matka mojego znajomego, zginęła w zeszłym tygodniu, podczas "likwidacji terrorystów, dokonanej przez ukraiński samolot". Jeździła na wózku i nie zdążyła uciec z parku, w którym spacerowali "terroryści" w pieluchach i ich "krwiożerce" rodziny :(.

Gość gość
już są dowody od dyspozytora i dużo świadków w donieckim obwodzie że koło Boeinga leciał wojskowy samolot....Kijowska junta odpowie za przestępstwa.

Gość gość
Jest nagranie gdzie ruski pies mówi, że zastrzelili cywilny samolot i przyznaje się do tego.

Trudno mi uwierzyć, by byli tak durni, by pomylić samolot Putina z tym malezyjskim. Bo w to, że chcieli zestrzelić Putina uwierzyć mogę :( .

>>>Jest nagranie gdzie ruski pies mówi, że zastrzelili cywilny samolot i przyznaje się do tego.<<< Jak pies, to chyba szczekał :D :D :D. A ty bracie Banderowcu, z kim to nagranie fałszowałeś? Bo nie wmówisz mi, że Ukraińcy podsłuchują WSZYSTKIE telefony i od razu wiedzą, kto mówi :D :D :D. A jeżeli podsłuchiwali dokładnie w miejscu katastrofy, to MUSIELI WIEDZIEĆ, ŻE "KTOŚ" TEN SAMOLOT ZESTRZELI .

Gość gość
misio1 ty chyba masz IQ poniżej 50 :o

>>>misio1 ty chyba masz IQ poniżej 50<<< Czemu pytasz? Szukasz kolegi na swoim poziomie :D :D :D ?

Gość gość
misio1 na każdym forum jest taki prorosyjski jak ty siejacy ferment. My tu ruskich nie chcemy!

Gość gość
W świetle dzisiejszych wydarzeń przypomniała mi się przepowiednia P. Krzysztofa Jackowskiego sprzed kilku lat, przez którą stał się celem dla internetowych szyderców. Przepowiednia dotyczyła początku III Wojny Światowej, która zostanie zainicjowana przez żydowską prowokację, co sprowokowało u niego wizytację izraelskich "studentów-dziennikarzy". Co więcej w innej wizji podał że piekło rozpęta się po wydarzeniach związanych z samolotem nad Ukrainą. Wspomniał w kolejnym zdaniu że widzi dwa samoloty. Większość osób w jakiś sposób naciągnęła katastrofę Smoleńską pod ten wątek. Wydaje mi się że niewłaściwie. Pierwszy z samolotów spadł właśnie dzisiaj. Drugim najprawdopodobniej był ten, który go zestrzelił? Sporo ludzi uważa że sytuacja na Ukrainie jest właśnie prowokowana i finansowana przez żydowską zmowę, która chce doprowadzić do kolejnej wojny aby poruszyć gospodarkę USA i co za tym idzie zwiększyć dochody tych, którzy mają już wszystko ale chcą nadal więcej.

>>>My tu ruskich nie chcemy!<<< My, CZYLI KTO ??? x Na razie boisz się nawet zalogować, smutny rusofobie :( . x Przez Ciebie zachciało mi się jeść :(. Ruskie uwielbiam :D :D :D, szczególnie z cebulką zasmażoną na masełku :D :D :D. Mniam. Mniam. x Ktoś jeszcze lubi ruskie :D ?