Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdośćjejataków

Jego ex albo jest psychiczna, albo nie mam innego wytłumaczenia...

Polecane posty

Gość mamdośćjejataków

Poznałam fantastycznego faceta. Miesiąc temu zerwała z nim dziewczyna, po 6 latach związku. Bardzo się sobie spodobaliśmy i nasza znajomość powolutku się rozwijała.Wiadomo, że po 6 latach ciężko jest zapomnieć. Próbowałam więc poprawiać mu humor i zajmować go innymi rzeczami, żeby nie myślał o swoim byłym już związku. Niestety, gdy dzięki fb, jego ex dowiedziała się o mnie co spowodowało lawinę smsów i telefonów. Od tego momentu, dziewczyna wydzwania po 80 razy dziennie, od 6 rano do późnej nocy. Krzyczy, że go kocha i że wcale nie zerwała z nim przez to, że związała się z bogatym 40 latkiem, tylko po prostu według niej, mój kolega nie słuchał jej i zbytnio się rządził. Nawyzywała mnie, jego, zaczęła mu grozić... Ja tego nie wytrzymałam... To trwa cały czas dlatego wspólnie zdecydowaliśmy, że lepiej będzie jeśli on pozałatwia swoje sprawy i zerwie kontakt z tą dziewuchą. Wtedy będziemy mogli się spotykać. Niestety... Ta dziewczyna nie daje mu o sobie zapomnieć, a on po każdym jej tel. wpada w doła. Człowiek ten jest wykształcony, bardzo wrażliwy. Ona natomiast może poszczycić się tym, że ma 22 lata i do tej pory nie zrobila matury...;/ Rodzice M. nienawidzą tej dziewczyny, jego znajomi również. Pytanie- co ja mogę zrobić poza czekaniem, żeby M. szybciej się opamiętał? Czy jest cokolwiek takiego? Zdaję sobie sprawę, że był z nią 6 lat, ale ona niszczy mu życie...;/ A mi faktycznie zaczęło na nim zależeć...

Gość gość
22 lata i 6 lat w zwiazku ???

Gość gość
no i nie zrobiła matury, a on z nią był 6 lat. co za dupek! powinien być z autorką bo ona chyba ma wyższe-półśrednie-licencjacki, a najpewniej niepewne papiery z psychiatryka.

Gość gość
Jak to łatwo się dowartościować krytykując "byłą" za całokształt. Szkoda, że nie pomyślałaś o uczuciach tej pary. Myslisz, że po miesiącu od zerwania nie kochają się ?

Gość gość
jesli nie sa, razem to o co jej chodzi,kuzwa pies ogrodnika sama nie chce ale nikomu nie da.Daj kolezanko namiar powiem co masz zrobic skutecznie sie odsunie,i to nie sa, zarty .pomoge tobie,bo takie babska mnie wkurzaja,

Gość gość
tu napisz to może niejedna skorzysta

Gość gość
Mozesz tylko miec nadzieje, ze do niej nie wroci. Moj facet trzasl sie z nerwow kiedy dzwonila jego byla. Nie bylo nawet kilku godzin bez kontaktu od niej, nawet w nocy. W koncu do niej wrocil. Chyba niektorzy tak lubia...

Gość gość
Jaka by nie była to nadal nim kręci :D

Gość gość
ciebie autorko też zostawi ten chłopak i tak samo będziesz się zachowywać, załozymy się? :)

Gość gość
Jednego nie rozumiem. Dlaczego ty kobieto chcesz być z facetem, którego znasz miesiąc, i który nie uregulował dotąd swoich spraw?