Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się koleżanka syna

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi do mojego syna pewna dziewczyna. Bardzo ładna i miła osóbka, skromna. Co tu dużo ukrywać chętnie bym ją poderwał - takie cudne ma cycuszki i tyłeczek. Tylko syn... :/ Nie wiem jak zainicjować między nami przygodę, żeby się nie dowiedział.

Gość gość
opanuj chuć, lubieżny starcze

Gość gość
Nie jestem starcem. Mam dopiero 52 lata i jestem seksownym, męskim facetem, który wie jak dogodzić młodej dziewczynie. Co taki gówniarz jak mój syn potrafi w porównaniu z moimi umiejętnościami? Nic.

Gość gość
Dodam, że sam doskonale się prezentuję. Mam 58lat, ale wyglądam młodzieńczo, na 69. Jestem wysokim blondynem - mam 174 cm wzrostu i waże 121 kg. Jetsem więc dobrze umięśniony, szczególnie na brzuchu. W Obwodzie mam 203 cm. Dużo ciałka do całowania, to chyba dobrze :-). Mam blond włosy, w sumie to siwe, ale wcisnę laleczce, że to blond, lekko przerzedziałe, no ok, prawie nie mam włosów, ale za to mam włosy na brodzie i pod brzuchem, gdzie powinna być kuśka. Oczywiście kuśka jest pilnie chroniona przez moje fałdy brzuszne, tylko wybrane kobietki mogą jej poszukać :-). Zębów też jeszcze kilka mam :-). To poradźcie jak takie ciasteczko jak ja może dać laleczce do zrozumienia, że ją chętnie puknie? :-)

Gość gość
Ja cię popieram. Nie ma to jak młoda, świeża, ciasna dziurka. Młode cycuszki, jędrne.

Gość gość
Takie dziewczyny to tylko na sponsoring. Masz kasę?

Gość gość
Prawdziwy facet by nauczył syna tego i owego :classic_cool:

Gość gość
Ty wyżej - spadaj z****** podszywie. Jestem 52-letnim szczupłym szatynem o niebieskich oczach.

Gość gość
A moja kuśka... cud miód! Wygląda jak nieduży kartofelek. Taki ma też kolor - kolor kartofla w łupince. Jetsem też bardzo wysportowany. czego ja nie wyczyniam w łożu! Sapię, drapię, pierdzę, śmierdzę!

Gość gość
Najlepiej zaimponować jej kasą i dojrzałością. Może zaproponuj najpierw, że ją gdzies podwieziesz/odwieziesz? Po drodze troszkę opowiedz o sobie, żeby pomyślała że jesteś dojrzały i masz bogate wnętrze; ale głównie pytaj o nią, rzuć niezobowiązujący komplement. No i po drodze jakoś zaimponuj kasą, kup coś drogiego niby od niechcenia. I użyj wtedy dobrych perfum!!

Gość gość
Dobry pomysł! dziękuję! czy myślisz, ze jak jej kupię Big maca to będzie ok? Uzyje wody Brutal, jest taka męska. Zabiorę ją na wycieczkę moim autem - 24-letnim dużym fiatem :-)

Gość gość
skąd się takie debile biora jak ten autor. Ja czytam takiego to jestem skłonna opowiadać się za eutanazją :O

Gość gość
Już tam na ciebie poleci stary pryku! Pewnie jak patrzy na ciebie to jej się zbiera ale na rzyg.

Gość gość
A może jeszcze młodsze laski cie interesują masz cos pewnie z pedofila ,lecz sie stary osle i wstydu dla syna nie przynoś .

Gość gość
wole mlodych

Gość gość
a mi sie podoba ojciec mojego kumpla (chociaz kumpel tezm ale ojciec taki pociagajacy, dojrzaly, a kumpel to nawet nie potrafi sie zabrac do rzeczy).

Gość gość
mi sie podoba syn kolezanki