Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Dlaczego nie można nikogo poznać "chodząc z buta" po mieście

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

a przynajmniej mi jak dotąd się nie udaje?

Gość gość
Ciężko jest, ludzie się boja

Gość gość
Ja tez tak nikogo nigdy nie poznalem :p

Gość dziewiędziesiąt dwa
Czego niby się boją?

Gość gość
Można, ale trzeba mieć wygląd.

Gość gość
Z uta to tylko żebraka. Dziewczyny kochają samochody i karty bankomatowe.Zapewniam cie ze gdybys to mial to bedziesz oblegiwany.Takie sa baby.Nooo chyba ze chcesz zapoznac faceta,a to juz na tym sie nie znam.

Gość gość
można, ja wiele razy miałam okazje poznać

Gość STARY KAWALER BRONEK
Nie użalaj się nad sobą

Gość dziewiędziesiąt dwa
W jakich okolicznościach się to stało. Wychodzicie z domu, idziecie drogą i...?

Gość gość
Ludzie się boją obcych bo może chce zabić albo okraść

Gość gość
Podejrzewam, ze trzeba zagadać do dziewczyny, żeby kogoś poznać, ale mnie generalnie do podrywu nie ciagnie, nie interesuje sie tym

Gość dziewiędziesiąt dwa
To ludzie za szybko przechodzą obok mnie. A może by tak stanęli? To jakim cudem poznam dziewczynę :S skoro wszyscy się tak dystansują i nie wychodzą z domu.

Gość gość
chodząc po mieście z buta nigdy do mnie nikt nie zagadał co najwyżej jakiś Cygan z auta zapytał o drogę jak miałam lat 16 to jakiś facet podszedł i powiedział że mnie kocha :) lecz pijany był ....:)))) czasem jakiś typ gapi się z auta ale to nic nie znaczy Myślę że w tych czasach już ludzie nie zagadują się na ulicy chodząc tzw z buta ;/

Gość gość
ludzie w dużym mieście idą każdy sobie tzn każdy wpatrzony w swoją drogę w swój punkt lub idzie z kimś a wtedy zwykle są jeszcze bardziej zamknięci na nowe znajomości .... raczej drugiego darzą dystansem co mnie nie dziwi trochę bo wielu teraz oszustów naciągaczy złodziei więc zagadywanie na ulicy czasem jest odbierane jako jakiś podszyw normalności :)))

Gość gość
dlatego jest tyle samotnych ludzi trudno jest kogoś poznać

Gość gość
No ja Np jestem samotny, nie zagadam do babki ktora mi sie podoba bo i tak nic z tego nie będzie xd. Chyba ze trochę dluzej popracuje, bo jak pracuje to w ogóle sie nie masturbuje i pójdę gdzieś do klubu z jakas suczka sie podotykac :D. Ale generalnie poznać kogoś w mieście dla mnie to niemozliwe

Gość dziewiędziesiąt dwa
No to jak całe rzesze ludzi się poznają?

Gość gość
Mi sie wydaje, ze przez znajomych. Żeby poderwać laske, to trzeba mieć gadane, a mi sie niekoniecznie chce rozmawiac z laska, ktora mi sie tylko podoba z wyglądu. W klubie jako tako nigdy nie bylem, to sie nie wypowiem

Gość dziewiędziesiąt dwa
K u r w@ z tymi znajomymi, ja nie mam znajomych i nikogo dzięki nim nie poznam i co mam być sam tylko z tego powodu?

Gość gość
a jak ktoś nie ma znajomych to nigdy nikogo nie pozna

Gość gość
No ja nie widzę innej opcji niż przez znajomych :D a jak chcesz kogoś poznać, to idz do klubu

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa właśnie o tym napisałam

Gość dziewiędziesiąt dwa
A dlaczego ma nikogo nie poznać, czy ty wiesz jakie to jest absurdalne co teraz mówisz?

Gość gość
wydaje mi się że kiedyś było lepiej wiecie że moja ciotka poznała swojego drugiego męża w tramwaju ! teraz to jest chyba niemożliwe

Gość gość
jak nie masz znajomych to nie masz możliwości poznawania nowych ludzi przez znajomych więc nikogo nie poznasz proste jak drut a tak to wydaje mi się że ludzie nie chcą się poznawać i to dotyczy zwłaszcza Polski

Gość dziewiędziesiąt dwa
Nie nie jest proste bo wynika z tego że to znajomi muszą udzielić zezwolenia na poznanie się ze swoimi? Absurd. To już nie można nikogo poznać zakulisowo bez asysty osób trzecich?

Gość gość
ja miałam okazje wiele razy,kilka razy jak szłam i się nie zatrzymywałam i podszedł meżczyzna i zaczepił, a kilka razy jak siedziałam na ławce

Gość gość
nie zezwolenia tylko poznajesz kogoś naturalnie jako znajomą znajomego wtedy ta poznawana osoba ma do ciebie większe zaufanie bo jesteś znajomą jego znajomego

Gość gość
ja myślę, że ktoś, kto nie ma znajomych i jest przeciętny albo brzydki to jest mu bardzo ciężko kogoś poznać, bo na to, ze ktoś zagada do niego na ulicy jest niemożliwe i mówię tu bardziej o kobietach, bo faceci muszą mieć gadane i już mogą kogoś mieć, jest dużo brzydkich albo przeciętnych facetów, którzy mają fajne kobiety. Co innego z ładnymi kobietami, te już nawet gdy nie mają dużo znajomych, to zawsze gdzieś kogoś poznają, na ulicy, w kawiarni, sklepie, pracy, zawsze ktoś do nich zagada, bo są ładne.