Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JTrzmiel

Bolące biodro

Polecane posty

Od jakiegoś czasu czuję ból promieniujący od pachwiny do kolana. na początku występował podczas ruchu albo zaraz po, niestety ostatnio zdaża się, że zaczyna mi dokucza podczas odpoczynku. Wiecie może co to może być? Chyba nie powinnam lekceważyć tych obiawów. Trochę się boję tego co to mogłoby być:/ Może powinnam ćwiczyć? Tylko nie wiem jakie ćwiczenia byłyby dla mnie najlepsze? żebym sobie tylko nimi nie zaszkodziła. A może macie jakieś inne pomysły, co z tym robić?

Mam nadzieję, że już coś z tym zrobiłaś, bo takich rzeczy nie można lekceważyć. Samym odpoczynkiem tego nie wyleczysz. Co najwyżej może chwilowo coś byś zaleczyła, ale tylko objawy i to do następnego razu, jakiegoś większego wysiłku, niestety :/ Jeśli nie byłaś z tym nigdzie to idź do fizjoterapeuty. Ja kiedyś korzystałam z pomocy pana Maćka Brożyńskiego, on chyba teraz przyjmuje w Fizjoklinice na Nowogrodzkiej w Warszawie. Moim zdaniem jest on naprawdę bardzo dobrym specjalistą. Mi pomógł wrócić do sprawności po operacji kolana, które poważnie uszkodziłam sobie w wypadku samochodowym.

Gość promienna agata
Z takim bólem to tylko wizyta u ortopedy. Nie ma na co czekać, im wcześniej się za to weźmiesz tym lepiej. Odkładanie wizyty tylko sprawi ci ból przez dłuższy czas. Jak nie masz dobrego ortopedy to mogę nawet podrzucić kontakt do mojego, na prawdę bardzo dobry specjalista www.maciejlaskowski.pl :)