Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiś dziwny facet podcierał psa na spacerze!

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie jakiś facet na spacerze podcierał mi psa czy to nie dziwne? on miał swojego psa i bawiły się razem, potem jego pies zrobił kupę i on go zawołał, wziął go, ten pies się już wypiał, a ten pan miał chusteczke wlgotna jak dla dzieci, i tą chusteczką wytarł mu okolice o***tu a potem włożył palec do środku, zakręcił i wyjął i mi pokazał "o widzi pani ile tam stolca jeszcze w tym psie zalegało?" a potem spytał czy ja podcieram psa, powiedziałam,że mój się nie daje, kiedyś mu przecierałam papierem toaletowym, a on,że kazdy pies lubi mieć czysto w kloace, i gdy mój zrobił kupę, to wyjął chusteczkę (nową) i tak samo mu zrobił jak swojemu, było bardzo dużo kupy w środku,czy takie chusteczki nie szkodzą psu?

Gość gość
juz to pisalas kiedys daj se spokoj :o

Gość gość
Nie, nie szkodzą, pamiętaj że jeżeli kał zalega to dochodzi do niebezpiecznych sytuacji. Ja też tak robię - ale specjalnymi, dostałam takie od weterynarza :)

Gość gość
a jakiej firmy są te od weterynarza? można je gdzieś kupić? i do jakich niebezpiecznych sytuacji może dojść

Gość gość
Takie podcieranie z palcem może zaszkodzić psu który nie ma schorzeń. Czy sobie też tak grzebiecie i "chwalicie" ileż to stolca wam jeszcze "zalega"?

Gość gość
bo ludzie sa obrzydliwi