Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Muzyka elektroniczna i cała jej otoczka wywołuje we mnie odraze

Polecane posty

Fani tej muzyki chodzą do jakichś obleśnych klubów, albo jeżdżą na jakieś beznadziejne dresiarskie festiwale typu Sunrise albo Audiodriver, gdzie zażywają jakieś narkotyki, bo na trzeźwo taka muzyka UMC UMC UMC jest nie do zaakceptowania więc muszą sie szprycowac jakimiś dropsami, grzybkami i inną amfetaminą, są w większości mało inteligentnymi dresami, co kradną komórki na osiedlach i nie mają zainteresowań, w ogóle prymitywni, same dresy i rózowe laski, spalone na solarium, głupie jak but. :-o Odraza, odraza i jeszcze raz odraza :-o

Gość gość
ale ty stereotypowo myslisz... mam mase zainteresowan, robie doktorat, od kilku lat nie chodze na solarium i wiecej nie pojde, nikogo nie nazywam brudasem, moj ojciec lubi metal i jest urzednikiem, ja -elektronike, bo mnie odpreza; nie podchodz tak stereotypowo - swiat nie jest tylko bialy lub czarny, a rozni ludzie sluchaja roznej muzyki

Gość gość
A mobiego nie lubisz?

Ale większośc fanów techniawki tak wygląda i sie zachowuje. dużo takich widziałam w gimbazie i liceum. I większość miała negatywny stosunek do mnie i do metalu. Nie wiem co to jest "mobiego", ja lubie np. Kreatora, Sodom, Destruction albo Suicidal Angels, to lubie :)

Gość gość
bo gimbaza ma to do siebie, ze sie roznie zachowuje, bo im hormony szaleja; ja tez z "umcy umcy" mam ulubione kawalki, nie kazde "umcy" mi sie podoba; mi tez dokuczali w gimnazjum, nazywali wiedzma - taki glupi wiek, pies ich je/bal ;)

ten drugi kawałek to nie jest słaba muzyka, ale brakuje mi w tym czegoś, nie wzbudza to we mnie przyjemności jaką muzyka powinna wywoływać. Więc naprawde nie dla mnie :)

Gość gość
Znam :p. Ale wolalem symbolic xD

Gość gość
a ja lubię muzykę elektroniczną :) Do póki nie próbują w niej śpiewać to całkiem fajna. No i dobry industrial pozwala dobrze się bawić :D