Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bede miala dziewczynke...

Polecane posty

Gość gość

... a chce chlopca, mam juz jednego i chcialam dla niego brata bo ta sama plec dogada sie bez wiekszych problemow, a tak on bedzie mial swoje meskie sprawy a ona swoje, dziewczyny prosze napiszcie jakie sa plusy posiadania "parki" ale nie dla rodzicow tylko dla samego rodzenstwa, ja nie mam brata, mam siostre i wiem ze ona jest jak ja i to mi daje ogromna satysfakcje, z mama to co innego...

Gość gość
to znaczy że będziesz miała chłopczycę albo lalusia

Gość gość
moze pojdziesz o krok dalej i napiszesz ze bedzie to chlopiec ale w ciele dziewczynki, rozbawila mnie ta odp mimo ze nie na temat ale dzieki

Gość gość
ojej dziewczyne :( no to wspolczuje , bedziesz miala takiego malego rozowego rozhisteryzowanego potworka

Gość gość
gratulacje :) uwielbiam dziewczynki :) są superaśne w chowaniu moja siostra ma dziewczynkę i jestem w niej zakochana jest moją pupilką po prostu cud miód malina :) i chowają się cudnie zdrowego dzidziusia życzę :)

Gość gość
do gosc 19.47 - a ty takiego wlasnie masz? do gosc 19.52 - dziekuj***ardzo i pozdrowienia dla siostrzenicy

Gość gość
ktos odp ??? moze jakis pan ktory ma i siostre i brata, i z ktorym z rodzenstwa jest bardziej zzyty ?

Gość gość
Mam dwoch synow na szczescie ale widze co maja znajomi i to nie jeden taki przypadek a ostatnio na lotnisku taka rozowa potworzyca taka jatke odstawila ze szok bo nie chciala swojego rozowego plecaczka na tasme do sprawdzenia polozyc, darla sie tupala skakala potem zaczela kulac sie po podlodze , ochrona stala bo przeciez histeryczki nie dotkna , kolejka stala , o ja pierdziele