Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na tym forum kobiety ze stopą większą niż 41 ? Ja mam 43 ...

Polecane posty

Gość gość

i jestem tym faktem załamana, mam nr buta jak większosc facetów w tym kraju :O 3/4 marek konczy numeracje damską na rozmiarze 40/41 Tak wiem, ze jest Deichmann, ale ich buty w ogole mi sie nie podobają, poza tym są niskiej jakosci. To smutne :(

Gość gość
z pewnoscia jestes wysoka :) jak masz mozliwosc kupuj buty za granica albo spytaj sie w jakiejs renomowanej marce czy by ci nie sprowadzili

Gość migoczącamalami
ja jestem z drugiej strony barykady, mam stopę 35 a wcale nie jestem kurduplem

Gość gość
To chyba jeszcze wiekszy problem znalezc tak maly damski bucik

Gość gość
Ja mam 42 a czasem 42,5 i kupuje głównie przez neta buciki :) A Autorko, ile masz wzrostu? :)

Gość gość1990
Ja jako facet jestem zdania, że takie wielkie stopy u kobiety są po prostu obrzydliwe. To taka sama wada jak wielkie wystające zęby albo ogromny garbaty nos. Im mniejsze stopy tym ładniej kobiecie.

Gość gość
Ja mam koleżankę , która ma rozmiar 42 przy 163 cm wzrostu, troszkę nieproporcjonalnie to wygląda, więc jak jesteś wysoka autorko to się ciesz, bo pewnie twoje stopy nie rzucają się tak w oczy ;)

Gość gość
Ja mam te 42-42,5 ale mam trochę ponad 180 cm i nikt nie chce wierzyć że to taki duży rozmiar bo wygląda proporcjonalnie wiec Ty faceciku się raczej nie udzielaj i nas to guzik obchodzi co ty uważasz :)

Gość gość1990
No jak masz 180cm wzrostu, to może rzeczywiście nie rzuca się w oczy taki wielki bucior, ale i tak to jest nienormalne, nieatrakcyjne dla facetów.

Gość gość
Ważne ze dla mojego kochanego mężczyzny jestem atrakcyjna :)

Gość migoczącamalami
cóż buciki 35 można dostać, ale nie we wszystkich sklepach, głównie też są w takich jak ccc czy deichman, a jak podkręślam kurduplem nie jestem bo mam około 170, ale mam koleżankę na studiach naprawdę malutką z rozmiarem buta 33 i od tego czasu obiecałam sobie nie marudzić na swoje 35. duża i mała to trochę problem.

Gość gość
Ja mam 46

Gość konserwanty
ja mam 41 rozmiar dokładnie 26,6 - 26,7 cm długość stopy - mam na dodatek palce lekko młotkowate i szeroką stopę a wzrostu mam tylko 173 ;/ zawsze miałam kompleksy na punkcie swoich obrzydliwych stóp - ale mój przyszły mąż się tym nie przejmuje więc ja już też nie :D a buty często 41 są ok ale takie większe, czasami jak zawyżona numeracja to 40 jest dobra ale to rzadko. Myślę że jakbym poszła na zabieg przecięcia ścięgien w palcach to miałabym rozmiar 42 a i mam baaaardzo długie palce u stóp i najdłuższy palec drugi. Generalnie wszystko co może być brzydkie w stopach z powodu genetyki to właśnie ja mam poza haluksem.

Gość gość
Mam 177cm i oficjalnie rozmiar buta 41,ale bardzo często się zdarza że but jest dla mnie za mały.Wyprawa po buty to zawsze dla mnie ogromny stres.

Gość gość
powiem Ci tak - nikt nie jest idealny, każdy ma wady i najważniejsze jest zdrowie, żeby te stopy cię nosiły do końca Twoich dni pozdrawiam

Gość gość
dziewczyny co wy sie przejmujecie duzym czy malym rozmarem...jakbyscie mialy krzywy noc, rzadkie wlosy, albo krzywe wystajace zeby, to moglybyscie narzekac;)....wiekszosc modelek ma duze stopy 41, 42..

Gość gość
ja mam 41, wzrost 180. czasami faktycznie ciężko o fajne buty, ale jakoś daję radę. jakichś szczególnych kompleksów na punkcie stóp też nie mam. a Ty młody uważaj, bo los lubi być złośliwy i jeszcze zakochasz się w kobiecie niewysokiej i z dużą stopą. to byłaby ironia losu ;)

Gość gość
Baba z wielkimi girami jest gorsza niz karlowaty typek z okragla glowa i stopa37

Gość gość
o kuuuur/wa ale płetwy :D to jakieś babochłopy, a nie kobiety :O

Gość gość
Plywasz chyba szybciej niz motorowka.

Gość gość
Ja mam rozmiar 41. Zauważylam że w sklepach jest dużo większy wybór butów w tym rozmiarze, ale parę lat temu to był dramat.