Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upierdliwe dziecko sasiadow

Polecane posty

Gość gość

przychodzi bawic sie z moim dzieckiem, wszedzie zajrzy, wszystkiego dotknie, jak czegos nie pozwalam to jeczy: pani, ale ja prosze, ja chce, bardzo prosze, zawraca glowe pol dnia, nie usiedzi w miejscu, czego sie dotknie to zaraz zniszczy....normalnie jakby z buszu wyszlo. a jak moje pojdzie do niej to zaraz wracaja. co robic?

Gość gość
zmienić nastawienie do dzieci. zorganizować im jakąś fajną, rozwijającą zabawę a nie usiąść na d***e, zrzędzić i kombinować jakby się tu swojego na jak najdłużej pozbyć.

Gość gość
moje mi nie przeszkadza bo akurat nie jest upierdliwe, ale tamto to mowie, jakby z buszu wyszlo. zamiast sie grecznie bawic to chodzi za mna i dupe truje, nie da nic w domu zrobic, robi na zlosc mojemu mlodszemu dziecku, drazni sie, ale za chwile juz udaje aniolka. moj nie musi do niej wcale chodzic, swietnie sie bawi tez sam .

Gość gość
Ile lat ma dziecko sąsiadki? Zwróć uwagę że ładnie prosi. Możejest upierdliwe bo brakujemu zwagi dorosłej osoby. Możesz dziecku spokojnie wytłumaczyć że u Ciebie w domu są inne reguły, i jak wyżej ktoś zauważył, zorganizuj dzieciom taką zabawę aby się bawiły i sprawdzaj jak im idzie. Chwal za posłuszeństwo, a dzieciak załapie.

Gość gość
Nie pojmuję jak można dać sobie wchodzić na głowę kilkulatkowi? Jakim cudem obce dziecko siedzi u ciebie pół dnia???? Po pierwsze - nie musisz go wpuszczać do domu tylko dlatego że przyszedł, po drugie - jasno i klarownie mówi się, że w twoim domu tego i tamtego się nie robi i już. Jęczenie się ucina krótko. A wizyty albo są naprzemienne albo wcale. Jest lato, podwórko - nie muszą siedzieć w domu.

Gość gość
wiec nie pozwalaj zeby przychodzilo do was skoro niszczy wszystko tz ze nie bawi sie z twoim dzieckiem tylko wk*****a cie

przychodzi to pakuj swoje dzieci i jedź z nimi na plaże, plac zabaw, do parku... sąsiada nie zabierzesz bo przecież nie masz fotelika :) raz drugi trzeci i rodzice się kapną że ich pociecha nie jest u cb mile widziana :)