Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987667890

Koleżanka do mż i więcej się ruszać

Polecane posty

Gość Elizka345
Hejka ja juz po urodzinach córki. Było super, pogoda ekstra słoneczko, impreza typowo ogrodowa, grill, zrobiłam 4 lekkie sałatki, furorę zrobiła ze świeżym szpinakiem, pieczony brakiem, feta i prasowymi pustkami z dyni i słonecznika. Poszłam dziś bo zjadłam kawał tortu czekoladowego, tarte czekoladowa z gruszki (wyszła miodzio, cala zjedli), i Muffinke czekoladowa w środku z krówka ale cóż przeżyje. Wczoraj biegałam 10km, dziś pocwiczylam 2 treningi Ewki pod rząd wiec jest ok. Ale czuje się przeslodzona. Na jakiś czas słodycze mam z głowy.

Sorry za błędy ale słownik mi zmienia oczywiście chodziło mi o pieczone buraki i prazone pestki

Gość różowysłońzielony
w porządku, czasem technika płata figle ;). to dobrze, że córa miała udane urodziny...

Gość Sierpniowa89
Ja dzisiaj zjadłam : 2 ciemne z serem, miseczkę płatków z mlekiem, banana, tortillę z kukurydzą i kurczakiem, pół paczki chrupek ;)

Gość gość
bulki ciemne?

Gość Sierpniowa89
Ciemne kromki chleba ;) Teraz zjadłam pół ciemnej bułki z serem i pomidorem oraz wypiłam kawę z mlekiem bez cukru.

Gość gość
aha ") smacznego:)

Gość Sierpniowa89
Dopisuję : kawę z mlekiem, 4 wafle ryżowe, na obiad miałam tortillę z kukurydzą, pomidorami oliwkami i serek feta, a teraz zjadłam 1 tosta ( bez masła) . Na kolację przewiduję jakąś przekąskę do 100 kcal :)

Gość różowysłońzielony
kanapki z wędliną dwie, kefir, rosół, fasolka zielona szparagowa + ziemniaki + mięso z indyka gotowane. niedziela smutna, pogoda jesienna... nastroju nie ma

Gość Sierpniowa89
U mnie też szaro buro i ponuro. Cały dzień siedzę w łóżku z laptopem ;) Jak jest taka pogoda to nic mi się nie chce ;)

Gość Elizka345
Hej U mnie też leje cały dzień. Rano byliśmy z córką w kinie i na małych zakupach ale kupiłam same ciuchy dla małej, sobie tylko czarne balerinki. Jedzeniowo ok po wczorajszym ucztowaniu. Zjadłam: Śniadanie: jaglana na mleku na gęsto z tarta gruszka, borówka, orzechami i cynamonem, 2 śniadanie: jabłko, gruszka, 3 garście popcornu Obiad: sałatka ze świeżego szpinaku, pomidora, papryka i pieczonym kurczakiem Deser czekolada gorzka Przekąska: kolba kukurydzy gotowana No i na kolacje zjem jogurt z borówka Dziś leje to dam sobie spokój z bieganiem ale za chwile zrobię godzinny trening.

Gość Sierpniowa89
Hej laseczki :) Ja dzisiaj wypiłam tylko kawę z mlekiem bo późno wstałam, sprzątałam i nie miałam czasu jeść. Czuję się strasznie napchana więc póki co nie jem nic ;)

Gość Sierpniowa89
Jednak zgłodniałam ;p Zjadłam 3 wasa z masłem i 4 łyżki groszku konserwowego :)

Gość Elizka345
Cześć Czemu tu nas tak mało? gdzie reszta? poddała się czy zarobiona? Ja dziś: sałatka włoska + kromka chleba, 2 śniadanie: sałatka ze świeżym szpinakiem, gruszką, orzechami i kozim serem, 2 kawy z mlekiem, jeszcze za godzinkę jogurt naturalny + maliny i pestki słonecznika, na obiad mam kalafior pieczony z fasolką szparagową plus pieczona pierś z kurczaka, przed bieganiem banan i kolacja chyba zjem sałatkę z tuńczykiem (sałata, pomidor, papryka, tuńczyk)

Gość Sierpniowa89
Co wchodzę na topik to się rozpada :p Mam nadzieję, że pojawi się tu więcej osób. Ja dopisuję : płatki z mlekiem, kawę z mlekiem i dwie kromki tosty z masłem ( nie opiekane).

Gość różowysłonzlieony
mam nadzieję że sie dziewczyny jeszcze pojawią, o numerka się martwię najmocniej. nastrój nadal do d**y :/. zjadłam dwa jajka i dwie kromki, na obiad będzie barszcz, jeszcze bym cos zjadła ale nie mam pomysłu co..

Gość gania123a
Hej Laski :) po 2 tygodniowej przerwie odzywam sie i ja :) bylam tylko tydzien na urlopie a odkopywanie sie w pracy z zaleglosci+ wykonywanie biezacych prac zajelo mi tyle samo czasu:( pocieszajace jest to ze szefostwo mam nadzieje dostrzeglo ile rzeczy jest na mojej glowie....jezeli chodzi o wage to jest ona bez zmian i to jest duzy plus bo jadlam duzo slodkosci...i innych rzeczy z " zakazanej listy" od dzis znowu jestem w trybie zmiana nawykow zywieniowych W pracy co godzine pilam szklanke wody- odhaczalam kubki:) plus zdrowe jedzenie:)

Gość Sierpniowa89
Fajnie, że dziewczyny wracacie bo im nas więcej tym lepiej ;) Jakoś zawsze motywacja wzrasta. Słoniku to czemu humor kiepski? Pogoda czy coś jeszcze ? Ja na obiad miałam makaron spaghetti z usmażonymi pieczarkami z cebulą na łyżeczce oliwy + pomidory z puszki, feta, zioła prowansalskie. Wyszło smacznie i nie miało dużo kcal. Dzisiaj została mi kolacja do 200 kcal :)

Gość Sierpniowa89
Jestem z siebie dumna bo na kolację wypiłam kubek zupy pomidorowej i to by było na tyle. Dzisiaj był idealnie dietetyczny dzień :)

hej Gania wróciłaś :), hej Słoniku i Sierpniowa. Może po malu będą laski wracać. Ja dziś robię chlebek bananowy, bez cukru, pszenicy ciekawe jak wyjdzie. Póki co właśnie wcinam 2 śniadanie: sałatkę z selera naciowego, papryki, pomidora i tuńczyka

Gość gość
elizka mozna przepis na chlebek>? chyba ze juz podawalas a przeoczylam

nie, nie podawałam :) Składniki: 2 szklanki mąki migdałowej 4 dojrzałe banany 3- 4 jajka 2 i 1/2 łyżki oleju kokosowego albo 4 łyżki oliwy 1 i 1/2 łyżeczki sody 1/2 łyżeczki soli szklanka orzechów włoskich, trochę daktyli, żurawiny czy na co tam mamy ochotę albo w ogóle nic nie dodawać. Łączymy ze sobą składniki suche (mąkę, sól, sodę), oddzielnie jajka z oliwą, banany rozgniatamy albo miksujemy. Łączymy wszystko razem i dodajemy orzechy. Pieczemy ok 50 min, w 180 stop. Sprawdzamy stopień upieczenia patyczkiem

dziekuje , to ja pytalam , tylko sie nie zalogowalam :) , super przepis , wczoraj kupilam make migdalowa bo preferuje bezglutenowe, i zastanawiam sie co zrobic , czy ciasto czy cos innego, wiec wybiore chlebek, wszystko mam tylko orzechy mi sie skonczyly ( kupie jak bede wracac z pracy , zamowilam make orzechowa i kokosowa wiec bede eksperymentowac :) dzieki

Gość różowysłońzielony
hej gania fajnie że się odezwałaś. dobrze, że już więcej nie wróciły Ci tamte kilogramy które zgubiłaś. powodzenia z dalszych zmaganiach ;). sierpniowa pogoda idzie ku jesieni, o dwóch osób zdrowie się martwię, tęsknie za narzeczonym bo go jednak nie zobaczyłam w weekend. dziś zjadłam: pół kiełbaski, dwie kromki, banana, na obiad będzie czerwony barszcz, potem pewno będzie musli i dwie kanapki z wędliną. miłego dnia dziewczyny ;).

Gość Sierpniowa89
Słoniku to faktycznie się nie dziwię, że humoru brak. Zresztą ta pogoda w ogóle nie nastraja optymistycznie. Mi się nic nie chce :) Zjadłam dzisiaj 4 wafle ryżowe z masłem. No ale wstałam o 11 bo wczoraj siedziałam po nocy więc nawet nie miałam kiedy dzisiaj dojeść :p Na obiad mam to "spaghetti" co wczoraj :) Wieczorem muszę na zakupy skoczyć bo powoli się kończą zapasy w lodówce :)

Gość Sierpniowa89
Halo halo co taka cisza? Wszystkie zasnęły :) ? Dopisuję 5 nektarynek i kawę z mlekiem . Na kolację zjem 2 wafle ryżowe i na dziś koniec jedzenia.

Gość gania123a
Hej:) wracam z pracy :) za jakas godzinke powinnam byc w domu bo jeszcze czekaja mnie zakupy:) jedzeniowo dzis ok wypilam cala butelke wody :) pogoda beznadziejna w wawie pada z przerwami normalnie jak w listopadzie:( ja chceeee lato!!!!:) Sloniku kiedy planujecie slub??? Ja swojego mam caly czas przy sobie nie wyobrazam sobie nie widziec go kilka dni:(

Gość Sierpniowa89
Melduję, że dzisiejszy dzień zakończył się sukcesem :) Wypiłam jeszcze dwie kawy z mlekiem, ale to liczę jako płyny ;)