Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćrfsdfsdfsfsf

ex wywalił mnie ze znajomych na fb...

Polecane posty

Gość gośćrfsdfsdfsfsf

Chciał wrócić po tym jak mnie zostawił po kłótni... Ja się nie zgodziłam i spotykałam się z innym... On poznał jakas laske... dodawal z nia fotencje, och jacy zakochani na nich. Ale kiedy to ja dodalam zdjecie z moim facetem to z miejsca wykasowal mnie ze znajomych... jak mam to rozumiec? przeciez jestesmy tez starymi znajomymi a nie tylko ex... Co mu odbilo??

Gość gość
Boli go to, że nie chciałaś do niego wrócić i że wolałaś innego.

Gość gość
Ale przecież on ma dziewczynę...

Gość gość
zazdrosny jest

Gość gość
Zwykle takie utrzymanie kontaktu po związku nie trwa długo. Zreszta czy to ma sens. Ani ty ani on nie chcielibyście wysluchiwac wzajemnie o nowy znajomych ktorzy wam imponują. Takie niepotrzebne robienie sobie na zlosc. Jak chciał sie pogodzić trzeba było sie zgodzic. Nie miej pretensji teraz

Gość gość
a po co mialas exa w znajomych ?

Gość gość
Nie mam pretensji... Przecież ja mam faceta i nie miałam nic do tego, że on ma dziewczynę... Znamy się wiele lat i nie jesteśmy ze sobą już od około 6-ciu lat!!! Więc o co mu chodzi?

Gość gość
I dobrze, było minęło.

Gość gość
Było inęło, to dlaczego po tylu latach nie może być moim normalnym znajomym tylko stwierdza, że nie może nagle teraz gdy mam faceta?

Gość gość
a tobie o co chodzi? Masz faceta to się go czep, a nie o cudzych myślisz. Durna cipa. Jakbym się dowiedział, że moja dziewczyna tak emocjonuje się co zrobił na fejsie jej były, to bym ją zostawił. Same dziwki wszędzie.

Dziecinada.Byli są częścią minionego życia.Gdybym wyrzucił Kogoś z kim byłem wcześniej to tak jakbym uznał że to się nie wydarzyło i obraził Ją i siebie.