Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Kobietą tak trudno utrzymac dziewictwo ? wola sie szmacic

Polecane posty

Gość gość

ruchac a co potem nagle sie budza i zaczynaja szukac milosci ?

Gość gość
A dlaczego facetom tak trudno zrozumieć, że nie znaczy nie i naciskają, aż w końcu młode kobiety się łamią i dają ten "dowód miłości"?

Gość gość
Bo życie jest za krótkie,po co sobie odmawiać czegoś co jest przyjemne? Ruchacz niech szuka dupodajki a prawiki niech sobie będą z dziewicami i vice versa

Gość odjutra
Co za glupi temat, ja sie spotykalam z facetem, nie bylam gotowa na seks (nie powiedzialam, ze NIGDY, tylko ze musze byc gotowa) i co? zerwal ze mna i nie ma szans na powrot. fakt ze mam swoje lata, ale widze, ze lepiej byloby miec kilku facetow na liczniku i z tym bylym isc po tygodniu.

Gość gość
kilku facetów na liczniku a gdzie miejsce na milosc uczucia szacunek itp czy juz ludzie nie maja w zyciu innych wartosci jak kasa ? wszystko na sprzedaz ? nie warto sie trudzic ?

Gość Taki_Jeden_Ten_Normalny
ja jestem facetem dla mnie sex tylko z milosci i nie mam kilku kobiet na liczniku nie jestem ruchaczem zalezy mi na powaznym zwiazku a mimo to nie moge znalezc kobiety ktora bylaby powazna ktorej zalezy na powaznym zwiazku pytanie dlaczego ?

Gość odjutra
A co ma kasa do tego? Poza tym wg myslenia dzisiejszych mezczyzn mozna kochac jednego, a po zakonczeniu zwiazku kolejnego, oczywiscie zeby seks byl. W tazdym razie moj byly nie chcial czekac i to podal jako powod zerwania. Ale ja jestem juz leciwa i nastepny sie nie znajdzie, wiec mam juz spokoj z tym ;/

Gość gość
Cnota to przeżytek i udręka dla dziewczyny.Gin nie moze jej dobrze zbadać a i sam okres też nie może być dobrze zabezpieczony ,a jest co miesiąc.

Gość gość
a co to takiego byc dziewica?UDREKA

Gość gość
Uroki amerykańskich programów. Seks z byle kim, byle był i żeby można było później koleżankom powiedzieć jakiego miał dużego.

Gość gość
pytanie brzmi: po co? w imię czego kobiety mają sobie odmawiać przyjemności? Sex to taka sama potrzeba zarówno dla facetów jak i kobiet.

Gość gość
A dlaczego kobiety, które lubią i uprawiają seks są nazywane zdzirami, a faceci supersamcami? Autor watku = zacofany idiota i pewnie hipokryta.

Gość gość
Jedni mają potrzebę miłości inni dobrego bzykanka. Ja nie wierzę w takie coś jak miłość i uczucia,wole się dobrze zabawić i mieć wspomnienia na starość niż żyć jak zakonnica i potem pluć sobie w brodę że wszystko zmarnowane.

Gość gość
dlaczego kobietą??? o kurde .... Dlaczego autor zamiast siedzieć na kafe nie zabierze się za edukację podstawową? wyjaśnienie dla autora - pisze się kobietom!! (liczba mnoga) sieroto

Gość gość
Dziewictwo trudno utrzymac tylko jak facet jest ciacho, macho typ, przystojniak. Z takim to przyjemnosc tracic dziewictwo. Dlatego dziewczyny na takich leca bo takiego kazda by chciala.

Gość gość
nie wiedziałam, że dziewictwo, to coś co trzeba "trzymać" :D ciekawe czy ty też swoje prawictwo zamierzasz ochraniać jak długo się da, minimum do 40stki- życzę powodzenia: widać, że jesteś na dobrej drodze.. a swoją drogą nikt nie będzie "trzymał" dziewictwa dla półgłówka, który nie potrafi odmieniać przez przypadki :D

Gość gość
zebrały sie dzi/wki i ujadają :o

Gość gość
Hm... myślę, że z tego samego powodu, dla którego autor wątku nie ma mózgu.

Gość gość
Rzeczywiście puszczalskie się zlecialy i plują jadem :)

Gość gość
Mloda styczniowa - ty to nieźle popier/dolona jesteś :D

Gość gość
10:17 odpowiem ci bo kobiety chca ruchaczy a faceci chca porzadnych kobiet dlatego facet nie przyzna sie, ze jest prawiczkiem a kobieta, ze jest puszczalska.

Gość gość
a ja nie widzę nic złego w seksie. Nie widzę też powodu dla którego ktoś kto miał aktywne życie seksualne bez związku nie może się zakochać i zostać z jednym partnerem.

Gość gość
Zyjecie jak dziwki a chcecie byc nazywane i traktowane jak damy:-) sory ale coraz mniej frajerow!

Gość gość
Nie, żyjemy tak jak się nam podoba, a skoro moje życie seksualne cię nie dotyczy to nie masz prawa o nie pytać i traktować mnie gorzej bo w moim prywatnym czasie robię coś innego niż ty. Co dalej, zostanę wyzwana bo za mocno słodzę herbatę?

Gość gość
NO BO KOBIETY, KTÓRE już UPRAWIAŁY SEKS, NA 100 PROCENT NIE ROBIŁY TEGO Z MIŁOŚCI, TYLKO W KIBLU Z NIEZNANYM FACETEM. Nie mogły być w żadnym związku, w którym były zauroczone albo nawet zakochane, bo inaczej MOJA teoria ległaby w GRUZACH! Logika PRAWIKA

Gość gość
Szmacenie jest wtedy kiedy sie oddaje takiemu prawikowi co zaklada topy ze kobiety sie szmaca.

Gość gość
Tak, żeby zamknąć usta konkretnym argumentom najlepiej powiedzieć, że puszczalskie się zleciały i szczekają.