Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku mam paranormalny problem!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien dziwny paranormalny problem. 4 lata temu zmarł mój dziadek. Od tego czasu jego duch uprzykrza całej mojej rodzinie życie. Przed śmiercią też był złośliwy, ale teraz to już przesada. Moja babcia miała z nim same problemy. Przynosił jej wstyd przed ludźmi swoim zachowaniem. Potrafił ją przy gościach zamknąć w łazience, kucnąć pod drzwiami i pierdnąć krzycząc przy tym "Krystyna, Ty k****, wąchoj i zdychoj". Zdarzyło się też, że przy gościach wstał od stołu, opuścił spodnie do kolan i pierdnął w talerz synowej, której nie lubił. Przestał chodzić do kościoła po tym, jak przy ogłoszeniach parafialnych podbiegł do ołtarza i wypiął na księdza pośladki. Takich historii była cała masa. Był to człowiek bez nałogów, ale za to niezwykle bawiły go takie niesmaczne żarty. Od czasu jego śmierci w domu unosi się dziwny zapach, jakby szambo wylało. Wzywaliśmy fachowców, ale żaden nie widzi żadnej usterki. Przypuszczam, że to sprawa dziadka. Zapach nasila się w godzinach nocnych albo przy rodzinnych zjazdach. Babcia nawet kilka razy w tygodniu czuje się wpychana siłą do łazienki, jak za pierwszym razem. Po każdym takim zdarzeniu jest roztrzęsiona, a mnie już męczy jej gadanie "znowu mnie wzion i zamknył w tym ******, jo mu mówia Kazek **** Cię pies i wtedy przystaje". Jakby tego było mało, nawet kilka razy dziennie słychać donośny odgłos pierdzenia dochodzący z pokoju gościnnego, gdzie dziadek zwykł przesiadywać. Jak się go pozbyć?

Gość gość
dziadek pewnie siedzi w szeolu a to demon was dręczy

Gość gość
Powiem ci jak. Wsadz swojego k***ska mikruska w drzwi i mocno przytrzasnij. Jak zawolasz auuuuu!!!!! to sie duch dziadka wystraszy i ucieknie. A potem popros jakiegos pedala zeby ci ogorka w o***t wsadzil. Wtedy zawyjesz znowu auuuu i juz nigdy nie bedziesz miec problemu ze smierdzisz. A ze zadna dziewczyna takiego jak ty nie zechce to i dobrze sie stanie. Dziewczyny pojda sie wykapac z jakims przystojniakiem i zapomna o tobie i twoim nedznym smrodzeniu.