Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wogóle mi sie nie podobaja rasowe psy tylko kundle

Polecane posty

Gość gość

Te wszystkie rasowe psy są brzydkie, mają jakieś chore wymagania, spaczony charakter, albo agresywne, albo chorowite, jakieś wielkie oklapłe uszy, zaślinione wielkie fafle na ryju, jakieś zmarszczki, fuj fuj fuj. Najfajniejsze są zwykłe kundle czarne z brązowymi podpaleniami:p

Gość gość
Ja przygarnąłem pół roku temu dwa kundelki ze schroniska. Wybrałem się do zaufanego weterynarza - http://www.weterynarz-gorzow.pl/ - zrobiłem podstawowe badania, uzupełniłem szczepienia i pieski są członkami mojej rodziny.

Gość gość
a mnie denerwuje to ze niektore osoby nie uznaja psow i kotow nierasowych. jak maja miec zwierze to musi byc kupione, rasowe, z rodowodem, o odpowiednim umaszczeniu. pies to pies, stworzenie ktore czuje i kocha, niewazne czy to kundelek czy rasowiec. ludzie nawet zwierzeta potrafia oceniac po wygladzie, co dopiero innych ludzi..;/

Gość Anka8500
mnie się podobają psy rasowe ostatnio przeglądałam stronę www.psiaki.net.pl i wiele psów rasowych mi się podoba, ale już mam Sznaucerka więc na razie tylko przeglądam ogłoszenia:)