Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internetowa wróżka...Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio skorzystałam z tarota przez internet. Byłam w szoku, gdyż wróżka powiedziała jaka jestem, jakie mam plany na najbliższy czas. Spytałam, skąd to może wiedzieć. Odpowiedziała, że czuje moją energię. Wiem, że ta energia istnieje, ale tak przez internet, jedynie z rozmowy pisanej ja czuć... Jak to możliwe...?

Gość gość
Takie coś nie istnieje. Naiwna jesteś.

Gość gość
To skąd mogła o mnie tyle wiedzieć??

Gość gość
Jak przeczytasz jakąkolwiek charakterystykę jakiegoś znaku zodiaku, to też zawsze pomyślisz "wow, to o mnie". To psychologiczne sztuczki. I właśnie na tym te "wróżki" zarabiają. Na takich naiwnych dziewczątkach. Gdyby jasnowidze naprawdę istnieli, byłby to niezaprzeczalny fakt, mogliby przewidzieć na 100% wojny, śmierć i inne rzeczy. Tak nie ma, nigdy nie było, wielu naukowców to badało i nigdy nie zostało to potwierdzone.

Gość gość
Jest to jak najbardziej mozliwe, chociaz wiekszosc tych wrozek to oszusci sypiacy ogolnikami pasujacymi rownie dobrze do Ciebie, jak i do Twojego kuzyna, czy psa sasiada. :D Jezeli podala duzo szczegolow, musialas miec duzo szczescia trafic na prawdziwa empatke, wystarczy podanie imienia i daty urodzenia lub miejsca zamieszkania, zeby mogla polaczyc sie z Twoja energia i uzyskac informacje. :)

Gość misiunia99
Pobrała dane z twojej przeglądarki, i tyle.

Gość FAJNIE JEST
Naiwniakom wszystko można wmówić:D Mnóstwo ludzi jest nierozgarnietych i łykają bajery.Kiedyś włączyłam w telewizji tzw.Zefirka gdy mówi to się zapowietrza, ten to potrafi zdejmować z ludzi złe moce.Uśmiałam się niesamowicie.Zwykle dzwonią starsze osoby,które nie mogą spać.

Gość gość
Ja jej podałam tylko imię, o datę urodzenia nie pytała...