Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Jak poznać przystojnego bruneta?

Polecane posty

a w ogóle nie wiem o jakim wrazeniu mówisz uwazam ze kazdy ma wiele twarzy masek i kiedy pekna opadna mozna zobaczyc prawdziwe oblicze czlowieka zreszta z doswiedczenia wiem ze nie warto obnazac prawdziwego siebie bo to zwykle wielkie slabosci typu uczuciowosc rozne pragnienia na ktore kazdy jest łasy jak dziecko na lizaki jak wole byc szorstki itp bo jak jestem inny nic z tego nie mam a ludzie to swinie i wykorzystuja slabosci i co mysla ze kazdy innych czlowiek jest od nich glupszy

wybacz ale ja nie wiem o czym mowisz nie znam ciebie ani ty mnie i nie wiem o jakim typie mówisz typowa gadka nie jestes w moim typie ja nie rozumiem jak mozna tak powiedziec o kims kogo w ogole sie nie zna :D fikusna nie badz lakoniczna

Gość gość
Mówią dziewczyny że ja jestem przystojny

Nie lubię chamstwa, w dodatku jesteś niestabilny emocjonalnie a to mnie odrzuca. Możesz wyglądać jak milion dolarów, to bez znaczenia.

Jak pisałam nie lubię chamstwa i wulgarności, nie wiem zatem, dlaczego próbujesz w ten sposób zwrócić moja uwagę :O

poczytaj i posluchaj i zrozumiesz dlaczego pisze te chamskie kawalki https://www.youtube.com/watch?v=6i39HZrzm2g To nie jest tak że to świat jest zły, a więc jak jest ? Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły, a więc jak jest ? Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły... Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły... Czyja to jest wina ? Drobna, śliczna, ruda dziewczynka słodka jak mała, brązowa rodzynka bogaty tatuś, i piękna mama szkoda że do uczuć drogi broni tama zazwyczaj sama, w domu, w świetlicy krążą jej myśli jak bolid Kubicy potem w piwnicy, klub w miejscu suszarni tajemne drzwi do krainy Narnii później chłopacy i pierwsze randki tanie winko, wódka, fajki ciężkie poranki, szkoła i dragi piwne wypady do czeskiej Pragi ciągłe uwagi zbywa milczeniem wrasta się w życie, głębiej korzeniem a jednocześnie eksperymenty pije i czyta Reymonta fermenty dawać już kasy nie chcieli starzy droga pełna żuków gnojarzy ręce się trzęsą, na głowie łupież zarabia na swojej kościstej dupie drzwi się zamknęły, efektu zero dworzec, żebranie i drugi peron wtedy to padła pierwsza suspicja domem ulica, od starych banicja To nie jest tak że to świat jest zły, a więc jak jest ? Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły, a więc jak jest ? Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły... Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły... Czyja to jest wina ? Z dobrego domu piękna panienka całkiem niedawno zdolna studentka a teraz sprzedaje się na ulicy nikt nie pamięta jej jako dziewicy marnuje życie pieprząc się w nocy nerwy przewodzi niczym neurocyt a po robocie sama jak palec miażdży jak walec, życiowy balet obsłuży wszystkich absztyfikantów brzydkich grubasów, kościelnych dewiantów zero szacunku do swego ciała oni ruchali - ona bełtała cipą, dupą, rękoma, ustami musi wachlować sił zapasami sportowe stroje, ćmik, adidasy wieczne odloty, i wieczne wczasy teraz rodzice wyciągają dłonie marzą by kiedyś ujrzeć ją w welonie syf i mogiła, mieszkanie nora dziwka z ulicy, przyjęta rola życie się kruszy, ucieka przez palce znika jak plamy znikają w pralce ona i gaśnie, i czmycha chyłkiem jakby po prostu kwiata było pyłkiem. To nie jest tak że to świat jest zły, a więc jak jest ? Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły, a więc jak jest ? A więc jak jest ? To nie jest tak że to świat jest zły... Czyja to jest wina ? To nie jest tak że to świat jest zły... Czyja to jest wina ? Leży na łóżku szkielet człowieka ledwo się rusza, drgnęła powieka łapie za pompkę, i nie trafiła wzięła poprawkę, teraz już dobrze teraz już dobrze, trafiona żyła ostatnia iskra, co się iskrzyła właśnie wygasła, koniec historii po śmierci sama, rodzona w glorii. To...To..To..To..To.. To nie jest tak że to świat jest zły..

Jesteś chamski, czasem się hamujesz, ale gdy ktoś napisze coś nie po twojej myśli wychodzi chamstwo. Jak napisałam nie jesteś w moim typie i tu nie chodzi o "brunetny typ", nie jesteś typem osoby, z którą bym chciała się zaprzyjaźnić, rozmawiać ....

"ale gdy zbudzisz demony szczescia nie znajdziesz zlo wraca jak bumerang"- fikusna przestan demony budzic " stojac na krawedzi masz dwie mozliwosci: skoczyc albo zawrócic Zawsze znajdzie sie jakies sensowne wyjscie Z kazdego bagna mozna sie wydostac Dokonuj przemyslanych decyzji zycie mija i moze nagle sie skonczyc"

Sama już do tego doszłam, możesz już odpuścić, mam dość zaśmiecania mojego wątku i tworzenia bzdurnych topików o mnie, znajdź inny sposób na podbudowanie urażonej dumy, bo rozumiem , że strzeliłeś focha na wieść, że nie podzielam sympatii.

Gość gość
a my mamy dosc zasmiecania kafe przez z ciebie fiku i co?:)

Gość gość
Hahaha, zobaczyłaś jego sympatię? Z desperacji w szukaniu męskich portek padło Ci chyba na mózg :D