Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaRozpaczona99

byłam ladna,a teraz zbrzydłam;((

Polecane posty

Gość OnaRozpaczona99

Byłam ładniejsza od swojej byłej przyjaciółki.Wszyscy mówili mi,że ładna dziewczyna tak do 19 lat.A teraz? Z wiekiem zbrzydłam,pogorszyła mi się cera(zwiotczała itp.), nos zmienił kształt,przez tycie i chudnięcie mam rozstępy.Mam cieńsze włosy,zęby się psują.Nie rozumiem...przecież minęło 3 lata a mój wygląd okropnie się pogorszył...myślę że jestem chora poważnie,albo stres? nie mam siły do siebie...czasem mam ochotę umrzeć......Nie wiem od czego zacząć,co zrobić?Niech mi ktoś pomoże.....

Gość gość
na poczatku zmien nastawienie do ludzi i nie uwazaj sie za piekniejsza od innych bo to chore

Gość gość
Kazda Kobieta KAZDY FACET zbrzydnie ZESTARZEJE SIE Nikogo nie ominie ;) nawet Miss zobacz je za 5 lat juz nigdy nie beda wygladaly tak jak wczesniej ;) ;) KAZDEGO TO CZEKA !! nieuniknione ,to jest NATURALNE !! taka kolej rzezcy i wczesniej sobie to uswiadomimy tym lepiej ;)

Gość OnaRozpaczona99
to nie żadna prowokacja,pytam poważnie bo mnie to nęka. Chciałabym żeby ktoś mi coś doradził,choć niewiele...błagam. Zostawiam email,może ktoś zechce popisać... ailyn99@interia.pl

Gość gość
a odżywiasz się zdrowo? zmieniłaś przez te 3 lata nawyki żywieniowe?

Gość OnaRozpaczona99
A kto uważa się za najpiękniejszą? Ja tego nie napisałam! Po prostu napisałam że byłam ładniejsza od byłej przyjaciółki.

Gość OnaRozpaczona99
Tak średnio się odżywiam.Nie jem śmieciowego żarcia,a słodycze od czasu do czasu.Nie piję kawy,herbaty,alkoholu,napoji gazowanych,pije tylko wodę przegotowaną i wodę mineralną. i nie palę papierosów. Jem 5 posiłków i za dużo jem owoców(po których mam wzdęcia i zaparcia) Dbam o siebie jak mogę,nie opalam się,nie chodzę na solarium,unikam słońca.Prowadzę siedzący tryb życia, ważę 53 kg/167

Gość gość
przeciez KAZDEGO FACETA KAZDA KOBIETE czeka Zbrzydniecie ;) to naturalne ,wiec w czy problem ?

Gość gość
Nic nie jest Nam dane na zawsze,czlowiek tak naprawde jest istota marna !! uswiadom to sobie !

Gość gość
no ale mam dopiero 22 lata..dlaczego tak wcześnie? ja nie potrafię o siebie zadbać,nie wiem co mam zrobić aby choć trochę lepiej wyglądać.Poprawiło by mi to samopoczucie....

Gość gość
Dzis PIIEKNY Piekna ,a jutro ,a za tydzien za rok ????? nic niewiadomo..co czlowieka spotka..

Gość gość
Niektorzy tak maja ... jeden brzydnie wczesniej ,drugi pozniej...

Gość gość
Dzis PIIEKNY Piekna ,a jutro ,a za tydzien za rok ????? nic niewiadomo..co czlowieka spotka.. i to jest właśnie chore...taki ten świat porąbany.....

Gość gość
A ćwiczysz ? moze aktywnośc fizyczna by trochę zmieniła twoje postrzeganie własnej osoby.

Gość gość
Może słabo wygladasz bo masz źle samopoczucie? Żeby unikać słońca w wieku 22 lat... A gdzie eskapady nad jezioro ze znajomymi, opalanie nadmorzem? Na pewno nadaloby to twojej twarzy zdrowych kolorow. Na smieciowe jedzenie można sobie pozwolić od czasu do czasu. Żyjesz jak stara kobieta = wygladasz jak stara kobieta. Więcej ruchu - rower, spacery.

Gość gość
ludzie, co za bzdury filozoficzne piszecie! :O jasne, że brzydota i starość jest każdemu pisana, ale nie w wieku 22 lat! to nie jest normalne. dziewczyna albo jest chora albo wmawia coś sobie i to jest jej autosugestia. nikomu nie wiotczeje skóra w wieku 22 lat. w tym wieku to ja bylam pączkiem różanym. teraz zauważam już zmiany na niekorzyść (np. zwiotczenie powiek), poważniejszy wyraz twarzy, dojrzałość, ale ja mam 35 lat, wiec to normalne. a i tak zmiany nie są jakieś porażające.

Gość OnaRozpaczona99
nie ćwiczę bo sobie myślę że i tak by to nic nie dało....jestem pasztetem i nie mam życia już....jestem do kitu,nawet pod względem inteligencji w porównaniu z byłą przyjaciółką jestem tępakiem.Ona ma jeszcze pracę,własne mieszkanie i prawo jazdy.Ja nie mam nic nawet szkoły ukończonej.ja tak naprawdę nie powinnam istnieć.

Gość gość
od surowych owoców to się dostaje rozwolnienia, nie zaparć.

Gość gość
Może przytyłaś i dlatego rysy twarzy Ci sie zmieniły na gorsze.

Gość gość
dziewczyno, tym ostatnim wpisem dowiodłaś, że problem prawdopodobnie jest tylko w Twojej głowie. to poczucie własnej bezwartościowości i depresje, a nie żadne zbrzydnięcie 🖐️ proponuję zapytać kogoś zaufanego, czy jesteś brzydka, myślę że szok na jego twarzy będzie wystarczającą odpowiedzią.

Gość OnaRozpaczona99
No to nie wiem od czego te zaparcia... Ja nic sobie nie wmawiam,cera naprawdę okropna sucha mimo nawilżania i stosowania maseczek,drobne zmarszczki,brązowe zabarwienie w kącikach oczu i było by wymieniać.Po zatym mam dziwne objawy jak suchość w gardle,zawroty i bóle głowy,różne inne bóle(brzucha,nerek),kołatanie serca i tak dalej...

Gość gość
czy jesteś brzydka, myślę że szok na jego twarzy będzie wystarczającą odpowiedzią. xxx Skad wiesz ze bedzie w szoku?Może naprawde jest brzydka.

Gość gość
Mam znajoma nie widzialem jej pare lat ,moze 3 lata? jakos tak ,byla piekna dziewczyna ,ale jak ostatio po tyhc 3 latach ja zobaczylem ,to bylem w szoku ,ze tak bardzo zbrzydla... no coz zycie

Gość gość
nikt ci nie mowi ze masz cwiczyc, ale ze masz sie ruszyc sama dieta nic ci nie da, a jak myslisz ze jestes chora to idz do rodzinnego po skierowanie na badanie krwi wg mnie owszem nadajesz sie do leczenia ale psychiatrycznego

Gość gość
w takim razie zaczęłabym od badań krwi i moczu. mofrologia i tak dalej. oraz podstawowe hormony (tarczyca np.)

Gość OnaRozpaczona99
Owszem do leczenia psychiatrycznego także,mam zaburzenia depresyjne nawracające i fobie społeczną.Ale to chyba jasne dlaczego taka jestem,bo mam problemy z cerą,z zębami ciałem i ogólnie ze zdrowiem.Nie radzę sobie ze sobą,no bo ile kroć próbuje się załamuje.A jeszcze bardziej widząc byłą przyjaciółkę. No ja myślę,że zrobię te badania u rodzinnego lekarza,ale co dalej to nie wiem....

Gość gość
Idź do lekarza. To może być naturalna kolej rzeczy (jeśli kobiety w twojej najbliższej rodzinie szybko i brzydko się starzały), ale to rzadkość. To mogą być hormony, metabolizm... jest wiele możliwości, że tak nie musi być. Oczywiście jeśli oceniasz swój wygląd w miarę obiektywnie. I jeśli przyczyną tego nie jest zaniedbanie.

Gość gość
Faktycznie nie brzmi to jak normalny proces "starzenia". Jak patrzę na swoje stare zdjęcia to między 18-21/22 rokiem życia nie ma prawie żadnej różnicy.