Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEST TU KTOS KTO W PELNI AKCEPTUJE SIEBIE SAMEGO

Polecane posty

Gość gość

tym kim jest ,jaki jest ,swoj charakter,swoje postepowanie wobec innych?wystarczy tak albo nie.

Gość gość
nie.

Gość gość
nie chciałabym być wolna od pewnych rzeczy które kierują moim nie zawsze zgodnym z własnymi życzeniami postępowaniem

Gość gość
ja tez- nie

Gość gość
Nie. Tym bardziej, że kiedy oglądam swoje zdjęcia widzę krępą, szeroką w plecach karlicę na krótkich umięśnionych nogach i z wielkim nosem. O dziwo kiedy patrzę w lustro to myślę, że z moim wyglądem jest całkiem nieźle, ale na zdjęciach wyglądam jakbym była zupełnie inną osoba. No i sama nie wiem jaka jestem z charakteru. Nawet ludzie, którzy mnie znają od wielu lat widzą mnie zupełnie inaczej i kompletnie nie wiem czym ja jestem. Na pewno potrafię być bardzo marudna i otwarcie wyrażać wszelkie, nawet najmniejsze niezadowolenie, co wkurza ludzi i jestem chorobliwie nieśmiała. Ale co poza tym?

Gość gość
uwzm za najwiekszy problem w moim zyciu to,ze nie akceptuje tego kim jestem i jaka jestem i nie mowie tu tylko o wygldzie ,ta niska samoocena jest przyczyna mojej niesmialosci i wielu innych aspektow mojego zachowania.jak to jest z wami?macie podobne odczucia?

Gość gość
Ja siebie akceptuje calkowicie xD

Gość gość
to musisz byc w miare szczesliwy.

Gość gość
Akceptuje siebie zajebiscie :D. Nie mam nic w sobie co chcialbym zmienic

Gość gość
Ja tak mam. Lubię siebie ze swoimi wszystkimi wadami i zaletami. Uważam, że mankamenty czynią mnie wyjątkową:) Mam wspaniałych przyjaciół, jestem w szczęśliwym związku chociaż nie wiem czy takim na całe życie. Lubię siebie za charakter i za wygląd.

Gość gość
Ja w zwiazku nie jestem xD.

Gość gość
zawsze taka byls czy doszlas do tego stopniowo?

Gość gość
Jedyne czego mi brakuje to większych pieniędzy i bycia slawnym, ot tak. Widzę te wszystkie gwiazdy i sie zastanawiam, kurde czemu ja nie mogę byc jak oni

Gość gość
Nie zawsze taka byłam. Ale dzięki mojej rodzinie nauczyłam się, że pewnośc siebie i akceptacja bardzo pomaga. Porażki mnie nie zniechęcają a wręcz motywują do wysiłku. Staram się byc optymistką. Bardzo wierzę w to, że jeśli coś nie wyjdzie to nie powinnam siebie obwiniac tylko wyciagnac wnioski na przyszlosc. Polecam nabranie dystansu bo nikt nie jest idealny. Uwierzyłam we własne siły i moje życie stało się łatwiejsze:) Pomyśl sobie, że jeśli będziesz postępowała zgodnie z wytyczonymi zasadami to nabierzesz szacunku do siebie samej a stąd prosta droga to polubienia własnej osoby. Pozdrowienia:)

Gość gość
dzeki za odpowiedz🌼