Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była sobie dziewczyna...

Polecane posty

Gość gość

Może niektórzy z Was znają ten film...Ja znam go doskonale, wiem, że jest to niemożliwe, ale właśnie przeżywam go na własnej skórze... Zacznę od tego, że jestem uczennicą 1 kl LO,po wakacjach 2. Zawsze różniłam się od moich rówieśników : opanowaniem, inteligencją, dojrzałością..Odkąd pamiętam marzyłam o przyszłości, o mojej miłości. Wiele razy zawiodłam się na moich przyjaciołach, którzy okazali się fałszywymi ludźmi. Zawsze byłam sama. Aż do czasu... 5 mies temu, wybrałam się do biblioteki w innym mieście. Jestem wielbicielką francuskich pisarzy, szukałam książki Bernart de Ventadorna. Nagle za plecami usłyszałam męski głos: Ventadorn? Dobry wybór. Odwróciłam się i tylko uśmiechnęłam. Rozmawialiśmy 15 o wszystkim i o niczym, o sztuce, o Ventadornie...Musiałam uciekać, jedyne co powiedziałam to, dziękuję za rozmowe i do widzenia.. Powiedziałam tak ponieważ wyglądał na mężczyzne w wieku 30 lat, ale to jakiego mężczyznę. Wychodząc spóźniona na ostatni bus, który miałam o 19, nie miałam jak wrócić, byłam załamana mieszkałam na wsi.. Trzymając książke pod rękę, szłam załamana ze łzami w oczach. W oddali słyszałam samochód, który zwalniał. To był on.. Zaśmiał się, że nie mogę się rozstać z książką..Opowiedziałam mu, że spóźniłam się na busa,on bez wahania zaproponował, że mnie podrzuci. Wiem, że nie powinnam się zgadzać, ale nie widziałam wtedy innego wyjścia, a on wydawał się normalny. I tak było :). Odwiózł mnie do mojej miejscowości, wymieniliśmy się nr, następnie zaprosił mnie na kawe.. Tak się zaczęło. Jest mi z nim wspaniale, do niczego mnie nie zmusza, bez niego moje życie było by szare monotomne i nudne..Boje się,że ta bajka rozbije się jak bańka mydlana.. Napisałabym wiecej, ale nie mam siły..Chociaż tu mogę napisać prawdę, wygadać się.. Bo nikt nie zna naszego sekretu.

Gość gość
pisz dalej ciekawa historia :)

Gość gość
Mysle, ze wystarczy :)

Gość gość
kurde od razu mi sie nasowa ten film... ma zone?

Gość gość
nie wystarczy jak już tak ładnie zaczęłaś ten temat to i by wypadało skończyć

Gość gość
nie ma :)

Gość gość
przytrafilo ci sie cos fajnego ,normalnego.

Gość gość
i tak zwiazek sie rozpadnie po miesiacu hahha :)

Gość gość
zakazany owoc smakuje najlepiej, wiem cos o tym..

Gość gość
14 lat... strasznie go kocham, on mnie też.. wierzę mu, ale mam świadomość, że nie będzie to trwało wiecznie.. a nie potrafie bez niego żyć

Gość gość
fajna ta twa historia sa tu zadatki na wielka prawdziwa milosc dbaj o zwiazek i moze sie wam pouklada i uda przetrwac co zle powodzenia

Gość gość
Dbam z całego serca. W dniu moich 18 urodzin planuję powiedzieć moim rodzicom o nas. I nie ukrywać się już więcej, a później ślub :)

Gość gość
i jak się wam wiedzie ? :)

Gość gość
hehehe :D

Gość gość
:)

Gość gość
Szczęścia :)

Gość gość
50 twarzy greya?:P

Gość gość
Slucham?